ABAB Accountants & Advies

Design & realisatie van 'Mijn ABAB' online.

ABAB in het kort
Met 700 medewerkers verdeeld over 14 vestigingen, is ABAB een grote belangrijke speler op gebied van accountancy- en adviesorganisatie. Voor communicatie met hun klanten wordt er gebruik gemaakt van een klanten dashboard. Hier kunnen klanten o.a. cijfers terugvinden, formulieren downloaden en belangrijke informatie aanleveren.  
 

De opdracht: Het klanten dashboard
De back-end ontwikkeling van het dashboard wordt door ABAB intern gedaan. Wij waren verantwoordelijk in de uitvoering van concept, interactie design en de front-end realisatie. Om snel meters te maken (en slim om te gaan met het budget), is er gekozen voor het bewezen Twitter Bootstrap framework. Dit werkt niet alleen snel, het biedt de ABAB ontwikkelaar direct genoeg mogelijkheden en houvast om zelf door te ontwikkelen nadat de stijl en de belangrijkste pagina’s uitgedacht zijn.

Verrassen met Twitter Bootstrap
Door de keuze voor Bootstrap waren er een hoop zaken ingevuld, maar blijft er dan nog wel genoeg creatieve ruimte over? Zeker. Gelukkig is Twitter Bootstrap net een doos Lego. Met een ‘beetje’ creativiteit kun je er meer uithalen dan op het eerste gezicht lijkt. Niet alleen in kleur, maar ook juist in opbouw en vlakverdeling. En het verrassendste voor ABAB, het werkt direct* op mobiel, tablet en desktop. (*Uiteraard met de expertise van Groowup)


Meer informatie over deze case of mogelijkheden? Neem dan contact op met jasper@groowup.nl

 

Onze awards.

Geen wollig gewauwel award.

Gewoon deadline halen award.

Klant op de hoogte brengen.

De afspraak is afspraak award.

Verras je klant altijd award.