Brainstorm

Gooi maar op tafel die ideeën

Ideeën spuien, zonder oordeel je gedachtes op tafel gooien en vlammen. Brainstormen is een geliefde methodiek binnen Groowup. Door gezamenlijk gedachten te spuien help je elkaar verder. Intern maar vooral in samenwerking met jullie krijgen we er enorm veel energie van.
 

Hersenspinsels te over

Brainstormen draait om kwantiteit. Het maakt niet uit in welke bochten je hersenen kronkelen maar vertel het, schrijf het op en deel het met de groep. Afstrepen en rangschikken doen we later wel. Als er tussen elke tien ideeën, een goed idee zit, kun je die overige negen maar het beste zo snel mogelijk weg werken.

#brainstorm

We zijn niet bang voor hitchhikers

Ook freewheelen wordt enorm aangemoedigd. Spring gerust van de hak op de tak, van een beetje chaos worden wij niet bang. Lekker meeliften op andermans ideeën? Tuurlijk, waarom niet. Het is veel beter om een beetje rond te touren dan in je eigen hoofd te blijven hangen.
 

De welbekende gele vierkantjes

Omdat wachten totdat je aan de beurt bent een dooddoener is voor spontane creativiteit werken wij graag met post-its. Terwijl iemand anders zijn hersenspinsel hardop verkondigd kun jij lekker doorschrijven op de welbekende gele briefjes. Zo gaan er geen million-dollar ideas verloren.
 

"En wie gaat er orde scheppen in die chaos?" 

We horen het je denken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Of het nu gaat om een brainstorm over jullie corporate identity, de strategie of branding, wij komen graag naar je toe. Of jullie naar ons natuurlijk! Ons internetbureau bevindt zich in hartje Breda en we hebben lekkere koffie. Als internetbureau zijnde doen wij nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem contact op, deel wat hersenspinsels en we komen bij je terug!


Bedankt voor het versturen van je aanvraag!
We zullen je snel een antwoord terugsturen.

Onze awards.

Groowup Reclame en internetbureau award Groowup award

Geen wollig gewauwel award.

Groowup Reclame en internetbureau award Groowup award

Gewoon deadline halen award.

Groowup Reclame en internetbureau award Groowup award

Klant op de hoogte brengen.

Groowup Reclame en internetbureau award Groowup award

De afspraak is afspraak award.

Groowup Reclame en internetbureau award Groowup award

Verras je klant altijd award.