Top 3 koffietentjes in Breda

Trots zijn we op Breda! En omdat ons reclamebureau midden in het centrum van Breda gevestigd is, kun je, voor óf na een bezoekje aan ons reclame- en internetbureau, heerlijk proosten bij een tentje in de buurt.

Wij kunnen in ieder geval onderstaande leuke koffietentjes van harte aanbevelen:

Coffee and Cream
Zitten precies bij ons om de hoek (richting station) en de ideale plek om even nog op de trein te wachten. Als je hier niet naartoe gaat voor een lekkere koffie, dan in ieder geval voor de vriendelijke en lieve barista's. Bestel hier zeker ook een lekker stuk huisgemaakte appel/dadeltaart of worteltaart.

Willemstraat 18, 4811 AL Breda


Kamu
Als je van fietsen én koffie houdt, kun je in Breda niet om Kamu heen. Heerlijke koffie, mooie fietsen en dat alles in een ruime hippe omgeving. Voor de lunch raden wij in ieder geval de boterham makreelsalade aan. Fris en gezond!

Boschstraat 31, 4811 GA Breda


Yirga
Wil je na een energieke meeting met Groowup heerlijk tot rust komen, steek dan het park door en ga langs bij Yirga. Rust en aandacht zijn hier de toverwoorden. Ook zeker leuk in de zomer dankzij het leuke stadterras in Breda.

Sint Annastraat 19C, 4811 XK Breda
 

Bonustip!
Groowup
"Maar jullie zijn toch een reclamebureau?" horen wij je denken. Jazeker. Maar ook wijzelf hebben enorm lekkere koffie. En een gegarandeerd goed gesprek. Liever een verse muntthee? Ook daaraan kunnen we je helpen. Uiteraard kun je ook met ons afspreken op een van bovenstaande plekken. 

Delpratsingel 1, 4811 AM Breda


Heb jij nog een nieuwe, leuke of hip koffietentje ontdekt?
Laat het ons dan weten en wie weet mag deze in deze lijst der lijsten ;-)