Reclamebureau Breda.

Groowup is hét internet- en reclamebureau uit Breda, dat zich bezig houdt met creatieve communicatie en interactieve media.
 

Als modern reclamebureau zijn wij helemaal thuis in social media, online marketing én Breda. We zijn van mening dat een goed onderbouwd concept voortkomt uit een nauwe samenwerking met onze klanten. Juist door de klant goed te leren kennen, kunnen we van strategie tot design, met offline en online campagnes tot de technische realisatie van websites en apps aan toe, iets voor onze klanten betekenen.
 

Waarom kiezen voor Groowup? Ontdek het in 1 minuut
 

We werken voor leuke klanten in Breda, zoals Gemeente Breda, Centrum Jeugd en Gezin Breda en verzekeringsmaatschappij GoedIdee. Ook als creatief reclamebureau in Breda hebben we inmiddels onze sporen bewezen verdiend buiten de gemeentegrenzen van Breda.


Bekijk hier een kleine greep uit ons werk!
 

Voor de Nederlandse Energie Maatschappij hebben we dé nieuwe huisstijl ontwikkeld en zijn we verantwoordelijk voor de campagnes van het bekende schoenenmerk Blackstone. Opvallende, effectieve en fraai vormgegeven (mobiele) websites maken we ook voor klanten als BNP Paribas, Blackstone en Insight You. Naast het ontwikkelen van websites kijken we ook hoe de website verbeterd kan worden voor een betere vindbaarheid en conversie.

Voor klanten uit de regio Breda, met de gezonde ambitie om te groeien en te investeren in de uitstraling en promotie van hun merk, maken we graag tijd.

Laat u door ons verrassen en neem contact op met Jasper van Gils van Groowup in Breda op z'n mobiel 06-42 810 719, kantoor 076 - 820 02 22 of via jasper@groowup.nl
 


Groowup | Reclame & internet

Delpratsingel 1 te Breda
Telefoon:  076 - 820 02 22

Of e-mail direct op: info@groowup.nl


Ga naar homepage


 

Groowup