Drupal website overnemen

Ben je tevreden over je Drupal website, maar minder over de partij die het onderhoudt en doorontwikkeld? Dat gebeurt vaker dan je denkt. Dan is het fijn dat je met een Drupal website, geen vendor-lock hebt. Met andere woorden, je zit niet aan de partij die hem voor je heeft ontwikkeld.

Wij nemen graag de Drupal support en Drupal development voor jouw website op ons.

Ervaring met overname Drupal website

We hebben veel ervaring met de overname van grote en bedrijfskritische Drupal websites. Met onze bewezen overname aanpak, garanderen we dat je website online blijft. Dan kunnen we daarna samen werken aan je doelen en nieuwe wensen.

Drupal websites overnemen?

Vaak is het ontbreken van een persoonlijke klik of het niet begrijpen van de bedrijfscultuur een reden om op zoek te gaan naar een nieuwe partij. Dan is het fijn om eerst eens vrijblijvend met ons kennis te maken.

Samen met een Drupal developer bekijken we je website, je doelen en je wensen. Dan kunnen we onze aanpak met je delen. Zo leer je ons en onze developers direct kennen en kun je op basis daarvan bepalen of je het interessant vindt om een voorstel voor de overname van de website te ontvangen.

Drupal websites verhuizen?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het overnemen van Drupal websites. We helpen je graag verder naar online én offline succes! Benieuwd hoe we jouw organisatie verder kan helpen? Neem contact op of kom dan langs in onze digital agency in Bred

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.