Belooft een offerte een goede samenwerking?

The proof of the pudding is in the eating. Met andere woorden, om te weten of het fijn samenwerken is, moet je samenwerken. Daarom hebben wij een aantal werksessies ontwikkeld waarbij we samen in een korte periode aan de slag kunnen. 

Starten vanaf € 1.250,-

5 hour Brand sprint

We gaan samen aan de slag door aan de hand van een zestal bewezen werkvormen de identiteit, relevantie en authenticiteit van je (nieuwe) merk op hoofdlijnen vast te stellen. Daar worden jij én je klanten blijer van!

Resultaat: sterke basis voor verdere ontwikkeling van een visuele identiteit en communicatiestrategie.

Leer meer
Google Designsprint met klant

Starten vanaf € 1.400,-

6 hour Growth sessie

We halen samen de ideeën op die leven binnen je team. Bepalen doelen, doelgroep en customer journey en bedenken, samen met jouw team, vervolgacties hierop. Doeltreffend en human centered.

Resultaat: een geprioriteerde backlog met ideeën en taken. Bovenaan de taken die het meest kansrijk zijn en het minste tijd kosten.

Leer meer
Growth Sessie met Groowup

Starten vanaf € 850,-

Technical Expert review

Onze technische experts bekijken en analyseren de technische kwaliteit volgens de laatste eisen en normen. Daarbij kunnen de verdere mogelijkheden, schaalbaarheid en vervolgkeuzes worden aangegeven voor verdere ontwikkeling.

Resultaat: Bruikbare inzichten en actiepunten voor verbeteringen in prestatie, snelheid en veiligheid.

Contact
Expert technical review website Drupal

Starten vanaf €1.750,-

One Day Mini Design sprint

In snelkookvorm ontwerpen we oplossingen voor bestaande problemen.

Resultaat: Passende ideeën en nieuwe inzichten voor verbetering van product en/of service die op een laagdrempelige of doeltreffende manier aangepakt kunnen worden.

Contact
Designsprint op laptop

Starten vanaf 7.500,-

Design Sprint

Een design sprint is de juiste methode om binnen vijf of zelfs vier dagen je idee verder uit te denken, te werken en te usertesten.

Resultaat: een uitgewerkt prototype dat zowel door jouw team, als klant gevalideerd is. Klaar om door te ontwikkelen tot succesvolle product of dienst. 

Groowup Design Sprint

Starten vanaf €850,-

Design Expert review

Onze design experts bekijken en analyseren de vormgeving volgens de laatste eisen en normen. Daarbij kunnen de verdere mogelijkheden, schaalbaarheid en vervolgkeuzes worden aangegeven.

Resultaat: Bruikbare inzichten en actiepunten voor verbeteringen in User Experience, User Interface en algemeen (brand) design.

Contact
Designsprint overleg Peter

We've only just begun ...

 • Complete websites & online platforms

  Van concept naar realisatie. Samen met jullie bedenken, plannen, ontwerpen en bouwen complete websites die rondom een doelstelling en eindgebruiker ontwikkeld zijn. Relevante websites, of andere digitale producten, die gebruiksvriendelijk en technisch veilig en aanprekend zijn. Én, omdat je website nooit af is, experimenteren, meten, verbeteren en schakelen we snel om verdere groei in de toekomst te creëren.

  Referenties: NLE, BNP Paribas, Blackstone, Minkema College, CJG Breda, Careyn, Startpagina.nl en nog veel meer ...

 • Visual Corporate Identity / huisstijl

  Elke vorm van communicatie heeft behoefte aan duidelijke afzender en merk. Wij geloven wel dat een merk méér is dan alleen een huisstijl. De huisstijl, of visuele identiteit, is een essentieel onderdeel van het business model en branding, niet een last-minute make-up laagje. Wij ontwikkelen merk identiteiten die passen, meerwaarde en onderscheidend zijn.

  Referenties: NLE, Jan Janssen wielrenfietsen, Fellowes office supplies, Jong Jeugdgezondheidszorg, Exosphere Entertainment, Damen motorkleding, DELA en nog veel meer ...

 • Online en offline communicatiemiddelen & merkdragers

  Tegenwoordig is alles branding en wij ondersteunen alle dragers die helpen een merk te bouwen. Als fullservice bureau verzorgen én ontzorgen wij hierin van idee tot drukker én zorgen dat alles binnen de deadline op elk gewenst adres geleverd wordt. Bedenk overigens ook dat sommige dragers zich ook digitaal en online laten lenen, denk aan jaarverslagen of cadeau-acties. In alle situaties zullen wij meedenken in de beste oplossingen.

  Referenties: GROHE, Fellowes office supplies, CJG Breda, DELA, Jan Janssen wielrenfietsen, KPN Consulting en nog veel meer ...

 • Merkstrategie & compleet groei-traject

  Om een allesomvattend merk op te bouwen, ben je bij Groowup digital agency aan het juiste adres! Door middel van bewezen werkwijzes en aanpak, wordt er in een open en gelijkwaardige samenwerking duidelijke doelen gesteld, vraagstuk geanalyseerd en concreet gesteld, planning opgemaakt en een krachtige start gemaakt.

  Daag ons uit! We zijn benieuwd, dus neem snel contact met ons op.

 • Apps, online (reken)tools, campagnesites & win-acties

  Wij bedenken, ontwerpen en bouwen allerlei soorten digitale kanalen, van apps, tools tot micro- of campagnesites. Alles maatwerk en pixelperfect. Ook is het mogelijk om alleen het concept, ontwerpfase of technische bouw aan Groowup agency over te laten. Naast de pragmatische oplossingen, voegen we namelijk ook creativiteit en ervaring toe aan al jouw vraagstukken.

  Daag ons uit! We zijn benieuwd, dus neem snel contact met ons op.

 • Social media, tekstuele content & fotografie

  Veelal wordt dit gedeelte van de communicatie onderschat, terwijl frequentie, tone-of-voice en beeld een grote invloed heeft op de merkbeleving. Wij analyseren en optimaliseren deze gebieden en creëren passende content in vorm van social posts, campagnes, tekstuele invulling voor online en ontzorgen in goede fotografie.

  Daag ons uit! We zijn benieuwd, dus neem snel contact met ons op.

 • Altijd starten met een soort workshop?

  Nee hoor, maar het heeft wel onze voorkeur. Om een goed fundament te creëren of om een vraagstuk concreet te maken is een gestructureerde aanpak veelal de beste aanpak. Wanneer er al degelijk onderzoek is gedaan en er een duidelijke briefing paraat is, zullen we het vertrekpunt altijd laten aansluiten op jullie wensen.

  Daag ons uit! We zijn benieuwd, dus neem snel contact met ons op.

GROWTH IS A PROCESS

Zelf schaalbaar online successen behalen met je eigen Digitale Team? Wij helpen je.

In de toekomst groeien naar een eigen digitaal team? Zusterbedrijf Digital Growth Agency helpt je verder. Onze Growth Experts richten in-house een digitale infrastructuur op en helpen met het opzetten van een zelfstandig team. In het begin is er de mogelijkheid om middels onze specialisten alleen in te huren wat nodig is, zodat er schaalbaar een duurzame acceleratie ontstaat. 

Meer weten?
Digital Growth Agency

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.