Welkom bij Groowup: jouw Drupal specialist

Online succesvol worden is al kostbaar en tijdrovend. Daarom is het belangrijk om voor het beheren en bouwen van je website gebruik te maken van een open source CMS. Dit bespaart je tijd en geld die je kunt besteden aan doorontwikkeling.

Meer dan een Gratis CMS

Wat is Drupal?

Drupal is een open source content management framework. Wat betekent dat jij dit gratis mag gebruiken voor je bedrijf. Dit CMS is zeer geschikt voor de ontwikkeling van snelle en schaalbare websites, multisites, intranets en andere online platformen met veel functionaliteiten waar betrouwbaarheid belangrijk is.

Groowup team

Meer dan 10 jaar ervaring

Drupal Specialist

Bij Groowup werken we al sinds 2011 intensief met het Drupal framework. We weten wat het inhoudt om Drupal websites te ontwikkelen, te onderhouden, online te houden en hierop support te leveren. We doen dit voor multinationals, overheid en semi overheid instellingen.

Drupal Development
Groowup team

Drupal website met onze aanpak

Bij Groowup zijn we gek op het ontwerpen en ontwikkelen van waardevolle Drupal-websites en digitale identiteiten, die bijdragen aan de groei van jouw online merk. Maar hoe bereiken we dat?

 1. Research, Doelgroepen & Drupal Strategie
  In deze fase richten we ons op het verfijnen van de eisen en wensen voor jouw Drupal-website, het in kaart brengen van het digitale landschap, en het centraal stellen van jouw doelgroepen voor de website. We geloven in het belang van heldere doelen en een duidelijke afbakening van het project.
 2. Offerte Drupal Website
  Na het verzamelen van alle benodigde informatie uit fase 1, stellen we een gedetailleerde offerte op voor de op maat gemaakte Drupal-website. Hierin zorgen we voor een reële investering zonder verborgen kosten.
 3. Wireframes & Designstudie voor Drupal Site
  Deze fase omvat het definiëren van de sitestructuur van jouw Drupal-site, het creëren van wireframes die specifiek zijn voor jouw Drupal-website, en het ontwikkelen van een designstudie op basis van de bestaande huisstijl van jouw organisatie.
 4. Design van Drupal Webplatform
  We werken het ontwerp van jouw webplatform op maat en gedetailleerd uit, waarbij we rekening houden met de behoeften en wensen van de specifieke doelgroep. Het ontwerp wordt geoptimaliseerd voor desktop en mobiel gebruik.
 5. Back-end Development voor Drupal Site
  In deze fase configureren we het CMS van jouw Drupal-website, gebruikersrollen, inhoudstypen en de publicatieworkflow die aansluit bij jouw specifieke Drupal-site. We zorgen ervoor dat de website op technisch vlak voldoet aan de gestelde eisen en intergraties met andere systemen.
 6. Front-end Development Drupal Webplatform
  Hier brengen we het ontwerp van jouw Drupal-website op maat tot leven, zorgen we voor responsiveness en digitale toegankelijkheid, en voeren we browserchecks uit om aan de gestelde eisen te voldoen, inclusief digitale toegankelijkheid.
 7. CMS Training & Content Vullen Drupal Webpagina
  We bieden training voor de beheerders van Drupal-site en vullen de website met door jou aangeleverde content. Indien gewenst helpen we je uiteraard ook graag met het creëren van content die naadloos aansluit bij jouw verhaal, doelgroep en doelstellingen.
 8. Pressure Cooker & Lancering van Jouw Drupal Platform
  Tijdens deze fase werken we samen aan de finetuning van alle details voor een optimale gebruikerservaring op jouw Drupal-platform. We zorgen voor een zorgvuldige lancering van jouw specifieke Drupal-site, inclusief controle van links, redirects, en performance.
 9. Doorontwikkeling, Updates & Beheer Drupal Site
  We denken proactief met je mee over doorontwikkeling van jouw Drupal-website en bieden continue support voor jouw specifieke Drupal-webplatform. Ons team staat altijd klaar voor ondersteuning, voert regelmatige prestatiebewaking uit en zorgt voor het tijdig doorvoeren van veiligheidsupdates en andere benodigde updates voor jouw Drupal-website.

Veiligste, snelste, betrouwbaarste cms

De voordelen van Drupal

Onze best presenterende Drupal website haalt meer dan 200 nieuwe klanten per dag binnen. Dan is het van belang dat je kiest voor het veiligste, veel klantgegevens. Snelste, snelle websites converteren beter. Betrouwbaarste, een paar uur offline kost gelijk veel geld, CMS ter wereld. Als je ook online succes wilt, dan kies je voor Drupal (en Groowup).

Waarom Drupal? lees hier onze 7 reden!
Working hard

Wist je dat

Drupal meest gebruikte CMS ter wereld

Kijkend vanuit de gebruiker, wint Drupal het als het aankomt op de meeste bezoekers. De meeste websites worden ontwikkeld met Wordpress, maar het meeste verkeer vindt plaats in de Drupal omgeving. Dat wil jij toch ook? Heel veel bezoekers op je site? :)

Design sprint overleg met Peter

Wij zijn er voor jou!

Hulp nodig bij een Drupal migratie?

Je kunt verschillende redenen hebben om een Drupal migratie te laten uitvoeren. Zo kun je besluiten om over te stappen vanaf een anders CMS (zoals Wordpress) of om je huidige Drupal website een upgrade te geven. Als Drupal specialist kunnen we je begeleiden en helpen bij deze Drupal migratie.

Lees meer
Groowup studio aan het werk

Show don't tell

Ontdek onze bekroonde Drupal websites

Websites waar we awards mee wonnen, harten mee veroverde, aanzienlijk hogere conversie mee behaald of waarmee we de customer experience mee verhoogde. Laat je inspireren en bekijk onze webcases! 

Bekijk onze Drupal websites
JGZ_Intro

Let's meet

CAPTCHA

Groowup HQ.

Stationslaan 1200
4816 BW Breda
Nederland

Postadres:

Stationslaan 1200
4816 BW Breda