Eenvoudig is niet simpel.
Elk merk heeft een missie of passie om een probleem op te lossen. De kracht van een merk zit in het eenvoudig aanbieden van deze oplossing. Maak het easy te begrijpen of te kopen. Maak het easy te geloven en vooral easy om te vinden. 

Groowup B2B marketing branding

Onze aanpak

Als Fullservice Digital Agency ontwerpen en ontwikkelen we waardevolle identiteiten, websites, apps en laten jouw digitale merk verder groeien. Hoe we dat doen?

 1. Research
  Gedurende onze samenwerking zijn wij jullie kennispartner. Een partner die inhoudelijk meedenkt en beslissingen niet baseert op een mening, maar op gegronde redenen. Daarom verdiepen wij ons bij aanvang van de opdracht in de markt en context van jouw organisatie of bedrijf.
 2. Strategy & Design
  De verschillende inzichten en analyses worden gebundeld tot een voldragen en coherente visie. Die vertalen we door naar een overall positionering voor de externe communicatie en een visuele identiteit, die de waarden van het merk representeert.
 3. Web design & development
  Door middel van een sitemap en wireframes werken we de gewenste informatiestructuur uit, om vervolgens het web design te ontwerpen. Dan starten we de technische realisatie in Drupal en richten wij het CMS in. Met front-end development brengen we de designs tot leven.
 4. Let's Groow
  Je merk ontwikkelt zich door de tijd heen en door de stappen die je zet, de bijhorende website draait daar gewoon in mee. Het is belangrijk om je website en merk aandacht te blijven geven door middel van doorontwikkeling. Voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten of campagnes denken wij pro-actief met je mee en signaleren wij kansen.
   
Lees meer over onze aanpak

"I’m going to make a long speech because I’ve not had the time to prepare a short one"

...aldus Churchill. Unieke merken creëren vergt tijd, energie en lef om de boodschap tot de essentie te herleiden. Durf keuzes te maken en ruis te onttrekken voor een easy approach. Zorg voor relevantie en authenticiteit, zodat er een uniek en benaderbaar merk ontstaat.

Werken bij Groowup

Onze Agile principes

Onze ervaring leert dat een succesvolle samenwerking bestaat uit een helder proces, flexibiliteit en open communicatie. Wij werken met een multidisciplinair team aan het project en hebben korte lijnen.

 1. Mensgericht. Wij willen het graag samen doen.
  Samenwerken als (kennis)partners geeft de beste resultaten.
 2. We richten ons samen op jouw eindgebruikers.
  Daarom zullen we soms hun kant kiezen en kritisch zijn.
 3. Vertrouw op ons gehele team. 
  Alle teamleden zijn op de hoogte van het proces en worden betrokken waar nodig.
 4. Praat. Deel. Daag uit. En sta open voor nieuwe inzichten.
  Pas dan kunnen we gaan ontdekken en stappen maken naar verbetering.
 5. Een helder en flexibel proces.
  Stap voor stap ontwikkelen in korte herhalingen. Met veel aandacht voor kwaliteit en waardevolle (tussen)resultaten. 

Let's create and groow.

Ben jij klaar voor de nieuwe aanpak om een uniek weerbaar merk neer te zetten dat in alle facetten een easy approach aanbiedt? Wij gaan aan de slag met een open mindset, gerichte vragen en een kritische analyse.