Strategie. Design. Techniek.

Door een unieke aanpak van businesswise denken, creativiteit, design en technische development, halen wij samen met jou het maximale uit de digitale wereld. Benieuwd hoe wij dit samen met jou aanpakken?
 

STRATEGIE

Research tot de essentie

Samen met een team van strategen, designers en developers met kennis op elk digitaal gebied gaan we samen aan de slag om de kern van jouw merkpositie vast te leggen. We weten wat het onderscheidend vermogen is en formuleren duidelijke doelstellingen. Samen finetunen we elk aspect van jouw merk en gaan we op zoek naar het succes van jouw bedrijf. 

 1. Brand sprint
 2. Brand research
 3. Brand strategy
Let's start with a Brand sprint
Groowup Design Sprint

BRANDING

Design maatwerk

Door een uniek eigen karakter en persoonlijkheid te creëren, brengen we jouw merkverhaal tot leven. Het doel is de juiste aansluiting te vinden met de doelgroep. Samen beschrijven we de weg die de potentiële klant aflegt. Hoe we ervoor zorgen dat de klant bij jou koopt? Dit doen we door een identiteit neer te zetten die in alle uitingen aansprekend is, zowel online als offline.

 1. Website en UX-design
 2. Brand design
 3. Fotografie & video
Let's start with a Design study
Groowup stand-up

DEVELOPMENT

Ontwikkeling en complete realisatie

Wij staan garant voor schaalbare en veilige technieken om tegenwoordig data te verzamelen, apps te ontwikkelen en online webtools aan te bieden. Elke doelgroep vraagt om een specifieke website op maat. Hiermee maken we het verschil en jouw website tot belangrijkste etalage en marketingmiddel. 

 1. (Drupal) Development
 2. Beheer en support
 3. Migratie
Let's start with a Technical expert review
Drupal development CMS

OPTIMIZE

Groei verder

Digitaal succes is onmisbaar voor de merken van vandaag en morgen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen na de lancering van jouw nieuwe website? Wij zijn er altijd voor in om je product te blijven optimaliseren, bijsturen of uit te breiden. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. 

 1. Brand activatie en promotie
 2. Growth sprint
 3. Doorontwikkeling
Let's start with a Growth sprint
Ook werken bij Groowup?

PARTNERSHIP

Support & full service

Een team vol enthousiasme en expertise, dat delen we graag! Onze experts bekijken en analyseren de technische kwaliteit en/ of vormgeving voor jou, volgens de laatste eisen en normen. Liever met jouw eigen team aan de slag? Wij faciliteren uitgebreide én compacte workshops, zo voeden we jouw team met motivatie en efficiëntie.

 1. Technical expert review
 2. Design expert review
 3. Design sprint
Let's start with a custom fit approach
Merken laten groeien in het digitale landschap

Let's create and groow.

Ben jij klaar voor de nieuwe aanpak om een uniek weerbaar merk neer te zetten dat in alle facetten een easy approach aanbiedt?
Wij gaan aan de slag met een open mindset, gerichte vragen en een kritische analyse.
Let’s meet.