Sterk visual design is belangrijker dan ooit voor een sterk merk.

Opvallen in een snelle visuele wereld is de grootste uitdaging voor alle merken. Creativiteit en visual design bepaalt hoe je merk spreekt, zich voortbeweegt, aanvoelt en de doelgroep aantrekt. Graphic design en ontwerp is géén make-up laag, maar de essentie van het merk en behoort tot één van de sterkste USP's.

DIGITAL BRAND DESIGN

Visual design van een merk

Visual Design is een visuele vertaalslag van het karakter en strategie. Bij het bouwen van een sterk merk moet een designsysteem gedefinieerd worden waarbij alle kernwaarden, boodschap en gevoel consistent vormgegeven blijven op de meest uiteenlopende communicatiemiddelen.

Ontdek je merk identiteit
Design System

DESIGN RAAKT EN OMARMT

89% van de aankoop beslissingen is puur emotie

Design kan emoties oproepen die veel corporate elementen nooit kunnen bereiken. Emoties als verbondenheid, begeerlijkheid, bewondering en zelfs verliefdheid. Het zorgt uiteindelijk ervoor dat de eindgebruiker aansluiting vindt met het merk en deelgenoot maakt van haar eigen identiteit.

Groowup Senior meeting

JUST DO IT

Investeer in Visual & Brand Design

Vaak wordt goed visual design gezien als een luxe. Ontwerpuren zijn extra kosten en vaak bekijken bedrijven/producenten meer naar functie dan vorm. Toch tonen vele grote (functionele) fabrikanten, zoals Apple of Nike, al jaren dat aantrekkelijk visual design tot één van de sterke USP’s kan behoren. De vraag of een uniek en begeerlijk design toevoegen een luxekeuze betreft, wordt hiermee zelfs omgebogen naar een basis-element van je merk.

Aan de slag!
UI UX design digital Groowup

een solide basis

Wat is een design system?

In een Design System staan standaard design elementen beschreven, kleuren gedefinieerd, HTML codes uitgewerkt en zijn logo’s en iconen eenvoudig te downloaden. Een Design system is veel meer dan een huisstijl boek. Het leeft, geeft je richtlijnen maar je kunt er ook elementen uit kopiëren en die direct gebruiken in de ontwikkeling van je digitale producten of diensten. Een design system is essentieel voor een sterke strategie.

Wil je weten waarom? Lees het hier
kleuren

Aan de slag met een aansprekend visual design?

Een goed visueel design creëert merkconsistentie en helpt je te onderscheiden van concurrenten. Met onze ervaring en aanpak is het gemakkelijk om hier mee te starten. Graag helpen we jou ook verder met het neer zetten van een sterk merk. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

growth sessie Groowup workshop

"Design is everywhere. From the clothes you're wearing to the smartphone you're holding, it's design."