Drupal Support en onderhoud

Je website is online, nu gaat het echt werk beginnen. Je gaat de website onderhouden en doorgroeien. Dan is het fijn om te weten dat er altijd iemand beschikbaar is om je Drupal vragen te beantwoorden. Die antwoorden geven we je graag en natuurlijk zorgen we dat je Drupal website altijd up-to-date is.

Drupal updates

Drupal website hebben onderhoud nodig, vrijwel iedere maand komt er een update uit. We hebben een deels geautomatiseerd proces ontwikkeld waardoor we deze updates snel en efficiënt kunnen doorvoeren. Op deze manier is je website altijd up-to-date en veilig.

Drupal vragen

Van de simpelste tot en met de meest uitdagende vragen: ons ervaren supportteam biedt optimale ondersteuning bij al deze grote en kleine Drupal vragen.

Omdat we werken met een klein team, is de kans groot dat diegene die je helpt ook de Drupal developer is geweest die je website heeft ontwikkeld. Dus de kans dat hij je snel kan helpen is zo wel erg groot. Prettig toch?

Drupal SLA, van functioneel tot veel zekerheid

Wil je zeker zijn van de uptime en performance van je Drupal website? Dan is het verstandig om een SLA af te sluiten. We monitoren dan je website en zijn spoedig beschikbaar bij calamiteiten.

Voordelen van ons Drupal support

  • Drupal omgeving altijd up-to-date
  • Support door betrokken Drupal Specialisten
  • Strippenkaart model mogelijk
  • Uitgebreide SLA mogelijk

Support op Drupal sites die we niet zelf hebben ontwikkeld

Een vraag die we vaak krijg is of we ook support kunnen leveren op de websites die we niet zelf hebben ontwikkeld? Antwoord is vrij simpel, ja we leveren ook support op sites die door andere bureau's zijn ontwikkeld. Lees hier meer over de overname van een Drupal website

Ook graag support op je Drupal website?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het leveren van support en onderhoud op Drupal websites en helpen je graag verder naar online én offline succes! Benieuwd hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Neem contact op of kom dan langs in onze digital agency in Breda

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.