5 inspirerende B2B marketing podcasts

podcasts

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen B2B marketing luisteren wij graag naar podcasts. Onderweg naar kantoor, onder het genot van een kop koffie in het park of tijdens het sporten. Het is de ideale manier om op ongedwongen wijze informatie tot je te nemen. Ieder moment kan ingevuld worden met een podcast. Wij zetten onze favorieten voor jou op een rijtje. Zo verlies jij geen kostbare luister-minuten.

1. How to win

De experts aan het woord. We zouden kunnen zeggen: "niet lullen, maar poetsen". Dat klinkt misschien een beetje gek voor een podcast, maar na ├ę├ęn minuut begrijp je wat we bedoelen. Luister naar succesvolle B2B bedrijven over strategie├źn en tactieken van oprichters, leidinggevenden en marketeers.

Leer meer over het opschalen van bedrijven, een groeiend publiek en hoe je je onderscheidt van de concurrentie. Met elke week een nieuwe gast; iedere week een nieuw inzicht in de B2B marketing wereld.

luister hier

2. The Customer Experience Podcast

Een professionele podcast die bedoeld is om de groeiende bedrijven van vandaag te helpen. Ze leren ons hoe verkoop-, marketing- en Customer succes managers, gewenste resultaten bereiken en de verwachtingen van de klant op een persoonlijke en menselijke manier overtreffen. In het ruime aanbod vind je veel uiteenlopende onderwerpen, met genoeg B2B marketing topics.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen: customer journey, lifecycle marketing, verkoopprocessen, klantenondersteuning, customer succeses, B2B verkoop en personalisatie van marketing automatisering.

luister hier

3. Marketing Week: Inside B2B

Marketing Week is een van de meest gerespecteerde zakelijke titels in het Verenigd Koninkrijk. In de marketingindustrie zijn zij een vertrouwde en invloedrijke stem. Neem een 'kijkje in de keuken' van het (award winnende) redactieteam, dat belangrijke onderwerpen bespreekt met toonaangevende individuen uit de branche. Van het verkennen van de toekomst op het gebied van loopbaanontwikkeling en leiderschap, tot de toekomst van B2B marketing. 

Marketing Week neemt luisteraars mee achter de schermen van 's werelds meest effectieve B2B marketing.

luister hier

4. The GaryVee Audio Experience

Gary is een shot espresso in de ochtend, verpakt in een podcast. Zijn energie werkt aanstekelijk. Hij is niet alleen een expert in marketing, daarbovenop is hij een expert in het enthousiast maken van marketeers over hun werk. GaryVee is wel een gevalletje van: you either love him, or hate him. Hij is behoorlijk grofgebekt en stapt graag op andermans tenen. Eens luisteren hoe ver hij bij jou kan gaan. 

Zijn podcast bevat interviews, beantwoordt elke marketingvraag die je ooit had kunnen stellen en heel veel aanstekelijke energie. Naast dat er vaak wat te lachen valt, is zijn podcast inspirerend en motiverend.

luister hier

5. The Marketing Book Podcast

Voor deze podcast trek je net wat meer tijd uit, dus ren vandaag een blokje verder om. De Marketing Book Podcast is waardevol en uniek als het gaat om het verbreden van je B2B marketing kennis. Iedere week ontleedt de show een geweldig marketingboek, m├ęt hulp van de auteur. Zie het als een boekenclub voor marketing liefhebbers. 

De show bevat een heleboel nuttige informatie, unieke B2B marketing inzichten, -tactieken en natuurlijk boekentips. 

luister hier

Koptelefoon op en gaan

Met deze podcasts krijg je gratis toegang tot de meest invloedrijke stemmen in de B2B marketing wereld. Uit de eerste hand krijg je deskundige inzichten, strategie├źn, tactieken, aanbevelingen en meer. De tijd die je normaal kwijt was aan het zoeken van de juiste podcast, steek jij nu in het opdoen van nieuwe kennis.

Maak vandaag je rit met de trein inspirerender, fiets een blokje om als je richting huis gaat of blijf n├ęt wat langer in de sportschool hangen. Laat je inspireren en motiveren; je bent nooit klaar met leren.

Let's Groow your B2B marketing!

Ge├»nspireerd en gemotiveerd geraakt? Gelijk aan de slag! Benieuwd hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen? Wij geven je graag een presentatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij B2B marketing. Neem contact op of kom langs in onze digital agency in Breda.

ÔćÉ Ga terugLET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.