Shopify

Een webshop runnen is kostbaar en tijdrovend. Daarom is het belangrijk om voor het beheren en bouwen van je website gebruik te maken van een up-to-date SaaS-systeem.
Dit bespaart je tijd en geld die je kunt besteden aan doorontwikkeling.

Meer dan e-commerce software

Wat is Shopify?

Shopify is een compleet e-commerceplatform waarmee je een webshop kunt starten, uitbreiden en beheren. Inmiddels is Shopify uitgegroeid tot de grootste e-commerce software aanbieder ter wereld waarmee jij een verkoopplatform kunt creëren voor jouw producten.

De Software as a Service (SaaS) wordt zeer snel doorontwikkeld dankzij de vele gebruikers. Hiermee speelt Shopify altijd in op de laatste trends. Daarnaast promoot Shopify actief. Hierdoor kun jij je als webshop eigenaar actiever focussen op het runnen van de webshop, in plaats van op het doorontwikkelen.

Lees meer over Shopify development
Drupal digitaal product ervaring

Veiligste, klantvriendelijkste, meest up-to-date

Waarom Shopify de beste keuze is

Shopify is een full-feathured platform. Dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendeljke frond- en back-end en de krachtige aanwezige functies en support, wordt het bestempeld als het go-to e-commerce platform. Dankzij het hosted e-commerce platform-systeem neemt Shopify je de zorgen voor hosting, het kopen van hosting-software en het aanschaffen van dure extensies uit handen. Als je ook online succes wilt, dan kies je voor Shopify (en Groowup).

Waarom Shopify? Lees hier onze 6 redenen
Groowup studio aan het werk

Een eenvoudig dashboard

Hoe werkt Shopify?

Met een tool beheer je al je producten, voorraad en klanten. Het CMS van Shopify is overzichtelijk, intuïtief en duidelijk qua structuur. Het dashboard biedt een overzicht van het aantal bezoekers, orders, fulfilment en producten. Je handelt bestellingen eenvoudig af en kunt eenvoudig overal je voorraad beheren. Shopify biedt 24/7 toegewijde ondersteuning aan alle gebruikers.

Lees meer over de functionaliteiten van Shopify
Groowup werkoverleg

Maatwerkoplossingen voor Shopify

Branding Shopify thema

Het is mogelijk om een basis Shopify thema te customizen en de branding van jouw merk te implementeren. De webshop zal dan de branding van het merk krijgen om zo op een simpele maar effectieve manier de user experience te vergroten met een passende user interface. Groowup kan als Shopify expert ook maatwerkoplossingen verzorgen zodat het template helemaal bij jouw merk en doelstellingen past. In dit geval zal er veel aandacht worden geschonken in het ontwikkelen en implementeren van de perfecte stijl die bij jouw merk past.

Groowup Senior meeting

We helpen je graag

Shopify Migratie

Shopify is het perfecte platform om een nieuwe start mee te maken. Door de open structuur van het plaform kun je gebruik maken van de vele beschikbare apps en integraties. Terwijl je toch het gemak hebt van een snel platform, waar je in technisch opzicht geen omkijken naar hebt. Het kan zijn dat je ontevreden bent over de huidige software die je gebruikt. De tools en thema's van Shopify zijn mobile responsive en hebben een moderne en strakke lay-out. Het migreren van een webshop kan geheel verzorgd worden door Groowup.

Lees meer over Shopify migratie
Design sprint overleg met Peter

Shopify specialist Breda

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het development, branding, migratie en het leveren van support op Shopify webshops en wij helpen je graag verder naar online én offline succes! Neem contact op of kom langs in onze digital agency in Breda.

Functioneel ontwerp bij computer

Wij helpen je met Shopify

Webshops zijn er in verschillende vormen en maten. Daarom maken wij er graag een op maat. Om er voor te zorgen dat je webshop goed vindbaar zijn en hoog in de ranking staat op Google denken wij ook aan de SEO en de site speed. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij je huidige Shopify webshop of de migratie naar een Shopify webshop.

Meer weten over Shopify support?

Let's meet!

CAPTCHA

Groowup HQ.

Stationslaan 1200
4816 BW Breda
Nederland

Postadres:

Stationslaan 1200
4816 BW Breda