Brand activatie en promotie

Brand activatie

Een nieuwe merk mag, nee moet gezien worden. Zonder publiek geen show! Hoe vind je het juiste publiek? Hoe verras jij je potentiĆ«le klanten en hoe verleid je ze om daadwerkelijk klant te worden? Met een goede promotie en merk activatie gaan we hier voor zorgen.

Merk introductie

Een nieuwe identiteit is een mooie gelegenheid om je nieuwe merk verhaal te introduceren. Een nieuwe huisstijl is een hele duidelijke markering dat je dingen anders gaat doen. Maak gebruik van dit moment door eens flink op de trom te slaan.

Maar ook als je ervoor kiest om je huidige visuele identiteit te behouden zijn er genoeg mogelijkheden om je nieuwe positionering krachtig te introduceren. Organiseer een evenement, kondig een nieuwtje aan. 

Kracht van je medewerkers en ambassadeurs

Je potentiĆ«le klanten zijn vaak je belangrijkste doelgroep. Maar de beste start van merk introductie zit bij je organisatie, 'binnen beginnen is buiten winnen'. Je medewerkers moeten gaan waarmaken wat je straks gaat beloven, maar belangrijker als zij enthousiast zijn gaan ze er over praten of delen ze content waarmee jij jouw nieuwe merkverhaal naar buiten brengt.

Bepaal de kortste route naar je marketing doel

Onbekend maakt onbemind. Je klanten zijn je gemiddeld 7x tegen gekomen voor ze iets van je kopen. Op basis van een goed uitgewerkt customer journey zorgen we ervoor dat we de doelgroep op verschillende en creatieve manieren weten te bereiken.

Sales vs Branding

Een nieuw merk, een frisse identiteit, het is er allemaal. Maar dan komt de vraag van de salesmanager, met zijn sales campagne. Hoe voorkom je dat jouw merk vervalt tot een 'sales' merk? Een heldere vuistregel is dat tegenover iedere 'sales' boodschap een 'merk' boodschap moet staan. 

"No one wants to feel they're being advertised."
 

Content marketing

Niemand houdt van reclame. Toch klikken veel mensen vrijwillig op reclame boodschappen en op Instagram volgt zelfs 90% van de gebruikers een bedrijf of merk. Door originele content te creĆ«ren die je doelgroep inspireert melden potentiĆ«le klanten zichzelf aan om meer over jou merk te horen.

'Poor content does nothing to drive desire or create connection.'

 

Benieuwd wat goede activatie van je merk voor jou organisatie kan beteken?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het activeren van een merken en helpen je graag verder naar online Ć©n offline succes! Benieuwd hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Lees dan ons stappen plan naar een succesvol merk, neem contact op of kom dan langs in onze digital agency in Breda.LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.