5 hour Brand sprint

Een Brand Sprint met Groowup is een 5 uur durende werksessie om van een abstract idee van ‘het merk’ naar een concrete merk beschrijving te komen. Na deze sessie ben je als bedrijf of team instaat op dezelfde manier het merk te beschrijven. Waardoor keuzes over naam, taal, beeld en identiteit makkelijker worden.

Design sprint als basis

Bij Groowup gebruiken we Design Sprints om teams te helpen product- en marketinguitdagingen te tackelen. De focus die we middels een sprintmethode creeëren is enorm doeltreffend. En het beste is: we hebben slechts vijf uur nodig. Meer tijd levert niet noodzakelijkerwijs betere resultaten op is onze ervaring. En omdat het proces snel is, kunnen de belangrijkste mensen binnen de organisatie erbij zijn.

Digitale Brand sprint in de tijden van Corona

Het zijn onzekere tijden, maar juist nu is het een goed moment om met behulp van een brand sprint je merk te versterken. Door een duidelijk beeld te krijgen van het merk en waar jullie als bedrijf voor staat opent dit ook deuren om na te denken over de mogelijkheden na, maar zeker ook tijdens, de Corona crisis. Uiteraard houden wij ons bij Groowup ook aan de maatregelen maar die weerhoudt ons er niet van om Brand sprints te organiseren en te begeleiden. Door middelen van video conference en andere tools zijn we, samen met jullie, toch in staat dezelfde productiviteit te waarborgen en tot een succesvolle Brand sprint te komen.

Only the best 

Voor alle duidelijkheid, we hebben deze ideeën of oefeningen niet allemaal zelf uitgevonden. In plaats daarvan lenen we de merksprint van grote denkers over branding. Steve Jobs's meeting in 1997 bij Apple, het essay van Stewart Butterfield, 'We Don't Sell Sadles Here', Simon Sinek's TED-talk 'How Great Leaders Inspire Action', Phil Knight's Nike Memoire 'Shoe Dog'. Als dat de grootste hits zijn, is de Brand Sprint onze mixtape.

Groowup Brand sprint

Ook aan de slag met een Brand sprint?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van brandsprints en helpen je graag verder naar online én offline succes! Benieuwd hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Neem contact op of kom dan langs in onze digital agency in Breda

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.