Drupal 2x Awards winst Drupal website voor Nine Yards & CIZ

Donderdag 16 november was het weer tijd voor de jaarlijkse uitreikingen voor de Drupal Awards. Dit jaar hebben we ons ingeschreven met 3 cases, welke alle drie werden genomineerd en waar we aan het eind van de avond met 2 runner-up awards de zaal verlieten.

Tijd om wat beter naar deze 3 cases te kijken:

Nine Yards - Skatepark bouwer

Nine Yards Drupal Awards Runner Up

De runner-up voor de @nineyards_skateparks website. Met een doordachte digitale strategie en een opvallend kleurenpalet van zwart, wit en oranje creëerden we een volwassen en industriële uitstraling. We zetten de skate community in om een bijdrage te leveren aan de inhoud en vergrootten de internationale zichtbaarheid door de website te optimaliseren en te vertalen.

Wat zei de jury over deze Drupal website:

  • I just want to say that I totally love this one! Relevant goals, amazing job around UI and UX (especially given the challenge of fitting needs of both skaters and municipalities). The website has a fresh feeling, it is stylish and easy to navigate... All in all - great job!
  • Toffe site, goed ingespeeld op doelgroep.

 

CIZ - Zelfstandig bestuur orgaan

CIZ Drupal Awards Runner Up

De CIZ-website had als belangrijkste doelstelling om een menselijke, toegankelijke, en betrouwbare website te creëren die voldeed aan de informatiebehoeften van zowel de organisatie als de bezoekers. We streefden ernaar de doelgroep het gevoel te geven dat ze werden gezien, gehoord en geholpen. Om dit te bereiken, volgden we een tweeledige aanpak.

Allereerst werkten we intensief samen met zowel de organisatie als de bezoekers om hun behoeften en verwachtingen te begrijpen. Dit leidde tot heldere doelstellingen:

  1. Verbetering van gebruikerservaring: Door de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken, zorgden we ervoor dat bezoekers de benodigde informatie gemakkelijk konden vinden en correcte aanvragen konden indienen. 
  2. Digitale toegankelijkheid: We maakten digitale toegankelijkheid tot een kernpunt, waardoor de website voor iedereen, ongeacht hun beperkingen, bruikbaar moest zijn. 
  3. Inclusiviteit: We streefden naar inclusiviteit, zodat de website alle lagen van de maatschappij aansprak en iedereen zich welkom voelde. 
  4. Veiligheid voor organisatie en bezoeker: De website werd geïntegreerd met Microsoft Azure om de veiligheid te waarborgen, zowel voor de organisatie als voor de bezoekers. Bovendien scoort deze website 100% veilig op internet.nl

Wat zei de jury over deze Drupal website:

  • Always happy to see pages that go the extra mile in terms of accessibility. It's also nice to see the amount of contributions.
  • Good job on a clean look, very fitting for this kind of website.

Fondswervingonline - uitgeverij

FON Drupal Awards Runner Up

Niet minder trots op Fondswervingonline! Gesprekken met de doelgroep hebben ons geleerd dat bij het werven van fondsen de focus al snel op het werven van geld komt te liggen, waardoor de ‘reason why’ snel uit het oog verdwijnt. Terwijl dit juist de belangrijkste drijfveer is om met fondsenwerving aan de slag te gaan.

Het is hoog tijd om die ‘reason why’ centraal te stellen in de beleving. We hebben Fondswervingonline gecreëerd als een platform waar ‘goed doen’ centraal staat en anderen motiveert om de wereld een stukje mooier achter te laten dan ze deze hebben aangetroffen. Ons creatieve team heeft de nieuwe branding ontwikkeld en onze developers hebben gezorgd voor een uitstekende realisatie en integratie met tools zoals Exact, Intercom, en meer. 

Het eindresultaat mag er zijn: niet alleen zijn we genomineerd voor de Drupal Splash Award, maar de website motiveert de bezoeker ook aanzienlijk meer om met fondsenwerving aan de slag te gaan. Het aantal aanmeldingen op de website is hiermee fors gestegen.

Wat zei de jury over deze Drupal website:

  • Nice prominent search feature, coherent design pattern, fun to look at.
  • Ik hou van een goede migratie! De site is erg gebruiksvriendelijk en de homepage met de zoekoptie biedt mogelijkheden.

Ook een prijswinnende drupal website ontwikkelen?

Prijzen winnen is leuk, maar aan deze cases werken nog veel leuker. Heb je plannen voor een nieuw platform, website of een ander digitaal traject, stuur ons dan een berichtje of maak een afspraak. 

Onze Drupal en digitale specialisten kunnen dan vrijblijvend met je meekijken en denken hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Daar wordt je project alleen maar beter van!Nine Yards Drupal Awards Runner Up