7 redenen waarom Drupal de basis voor jouw nieuwe website moet worden

Drupal is een gratis open source content management framework. Dit framework is zeer geschikt voor de ontwikkeling van snelle en schaalbare websites, multisites, intranets en andere online platformen met veel functionaliteiten.

Vele multinationals en (semi-)overheden zoals RTL Nederland, de Belastingdienst, Tesla Motors en NBC maken gebruik van het Drupal framework.

Hieronder 7 redenen waarom Drupal jouw nieuwe content management systeem moet worden.

 1. Gebruiksvriendelijk CMS

  Drupal is een voorloper als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Het CMS-systeem stelt je in staat makkelijk aanpassingen door te voeren en geeft je eenvoudige handvatten zodat je je website kunt onderhouden.

 2. Geen kosten voor licentie

  Drupal is open source CMS-systeem en mede daardoor worden er geen licentiekosten gerekend. Wel dien je er rekening mee te houden dat er maandelijkse (veiligheids)updates doorgevoerd moeten worden.

 3. Snel en aanpasbaar

  Er zijn inmiddels bijna 10.000 modules beschikbaar waardoor er eigenlijk voor iedere wens wel een oplossing bestaat. Door deze verstandig te combineren, komen we snel tot op maat gemaakte oplossingen.

 4. Basis voor digitale ambities

  Digitale groei wordt steeds belangrijker en Drupal is een uitstekende basis voor koppelingen met externe systemen zoals Customer Relatie Management (CRM), Marketing Automation tools, en Configure Price Quote (CPQ) Het moet niet, maar als je wilt, heb je de basis al liggen.

 5. Snelle website converteren beter

  Een snelle website is essentieel voor conversie. Drupal heeft een unieke caching-optimalisatie waardoor de performances van de websites per definitie zeer hoog zijn.

 6. Grote Drupal developer community

  Groowup is onderdeel van de grote (en groeiende) Drupal Community. Zo dragen we samen met anderen bij aan verdere optimalisatie en verbetering van het CMS en daar pluk ook jij de vruchten van.

 7. Geen vendor lock-in

  Je raakt met ons verbonden, maar je zit niet aan ons vast. We ontwikkelen middels bekende Drupal conventies en kunnen zo eenvoudig samenwerken met anderen. En jij dus ook.

Klaar voor een Drupal website?

Bij Groowup werken we al sinds 2011 intensief met Drupal, tot grote tevredenheid van onze klanten. Graag helpen we jou ook verder met het ontwikkelen van een Drupal website. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!Website overleg brainstorm

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.