Drupal Splash awards 3x feest!

Wow! Donderdag 27 oktober vielen we als boutique agency uit Breda flink in de prijzen. De verwachtingen waren hooggespannen, omdat we met 3 projecten in 4 categorie├źn genomineerd waren, maar de concurrentie was sterk.  

Het was feest! Met een waanzinnige eerste plek met Jong JGZ  en twee mooie tweede plekken voor Stigas en Mo-Lotta

Wij zijn bijzonder blij dat we, samen met onze klanten, zo in de prijzen zijn gevallen. We voelen ons gewaardeerd en natuurlijk: super trots!

Lees hier onder meer over de digitale projecten waar we mee in de prijzen zijn gevallen. 

Website en digitale dienstverlening voor Jeugd gezondheidszorg - Winnaar in de categorie zorg

Drupal website Jeugd Gezondheidszorg

Voor Jong JGZ bouwden wij een website om alle doelgroepen, leeftijdscategorie├źn en regio's te informeren. Met deze Drupal website hielpen wij hen op weg, om een toegankelijk en hoogwaardig service- en informatieplatform te worden. We hebben de digitale dienstverlening van Jong JGZ naar een hoger niveau getild door een geboorteaangifteformulier te ontwikkelen. Met een eenvoudig te beheren Drupal 8 configuratie geven we de webbeheerders voldoende vrijheid om creatief te zijn en de site up-to-date te houden.

Kinderen gezond en gelukkig laten opgroeien; super trots dat we hieraan mee mochten werken. Dat maakt ons extra gelukkig dat we met deze case een Drupal Splash award hebben gewonnen. 

Digitaal aanvraag proces voor overlijdensrisicoverzekering en content platform in 1 - Runner up in de categorie Profit

Drupal verzekeringsplatform

Voor Mo-Lotta ontwikkelden we een digitaal aanvraagproces voor overlijdensrisicoverzekeringen. De website is toegankelijk en vertrouwelijk, m├ęt een feminine touch. Dankzij dit platform heeft het moederbedrijf Dazure de mogelijkheid om haar producten aan consumenten beschikbaar te stellen.

Doormiddel van een koppeling tussen Drupal en een premieberekening tool lukt het de website de beste producten en prijzen te tonen. De klant kan dan eenvoudig zelf een verzekeringscontract afsluiten via de website. Daarnaast wordt de website gebruikt als inspiratieplatform door ervaringen en verhalen te delen.

Digitaal platform voor de klanten van Stigas - Runner up in de categorie Non-profit

Digitale mijn omgeving o.b.v. Drupal

Een online platform waarin alle digitale diensten van Stigas samenkomen en inzichtelijk worden voor hun klanten. Een plek waar de klant inzicht krijgt op het gebied van veilig werken, vitaliteit en verzuimbegeleiding.

Gezonde medewerkers betekent een gezond bedrijf. Gezonde bedrijven resulteren in een gezonde branche. Dat is het hoofddoel van Stigas.

Groowup en Digital Growth Agency ontwikkelden op basis van Headless Drupal systeem het platform waar klanten al hun basis- en aanvullende veiligheid, vitaliteit en verzuim initiatieven op ├ę├ęn plek hebben. Met ÔÇśMijn StigasÔÇÖ blijven klanten op koers en krijgt Stigas inzicht. Dit laatste door een integratie met het nieuw ge├»mplementeerde Marketing CRM. Met deze Marketing CRM leidt Stigas klanten op persoonlijk niveau op en moedigt hen aan om vervolgstappen te zetten ?ÔťĘ

Ook prijswinnende website ontwikkelen?

Prijzen winnen is leuk, maar aan deze cases werken nog veel leuker. Heb je plannen voor een nieuw platform, website of een ander digitaal traject, stuur ons dan een berichtje of maak een afspraak. 

Onze Drupal en digitale specialisten kunnen dan vrijblijvend met je meekijken en denken hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Daar wordt je project alleen maar beter van!



Drupal website Jeugd Gezondheidszorg