Groowup wint Drupal Splash Award

Yes! We hebben een Drupal Splash Award gewonnen voor de 'Beste Onderwijs Website' van 2019. We zijn super trots dat we als klein digitaal bureau niet onderdoen voor grote bureaus en Drupal websites opleveren die het verschil maken.

Minkema heeft de 'Beste Onderwijs Website'

Samen met Minkema hebben we heel hard en intensief samen gewerkt aan de ontwikkeling van deze nieuwe website. en het resultaat mag er zijn. 

Groowup nu ook Award winning!

Haha! Eerlijk is eerlijk, het klinkt goed niet waar? Maak je geen zorgen we gaan er niet van naast onze schoenen lopen. Maar het heeft ons wel (nog) ambiteuzer gemaakt. Deze award smaakt ons erg goed en we willen alleen nog maar meer.

Winnen we met jou straks ook een award?

Voor de ontwikkeling van je nieuwe website wil je natuurlijk een bureau selecteren die het verschil voor je kan maken. Die ervoor zorgt dat je website beter presteert dan die van je concurrenten, door het net een beetje anders te doen . Als je dat wilt, dan moet je ons uitnodigen, dan laten wij zien hoe we je gaan helpen.

5 Tips voor de ontwikkeling van een Drupal onderwijs website

Omdat we graag onze Drupal kennis delen, schreven we ter ere van de winst van deze mooie Drupal award een blog over de lessen die wij leerde tijdens de ontwikkeling van de website.

Ook aan de slag met een Drupal website?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het leveren van support op Drupal websites en helpen je graag verder naar online én offline succes! Benieuwd hoe het jouw organisatie verder kan helpen? Neem contact op of kom dan langs in onze digital agency in BredaDrupal Splash Award

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.