Stigas

"Dé specialist op het gebied van de 3 V’s: Veiligheid, Vitaliteit en Verzuim"

Stigas mijn omgeving
Stigas mijn omgeving dashboard

Alle intiatieven binnen handbereik, voor grote én kleine bedrijven, dankzij 'Mijn Stigas'

Met meer dan 50 ervaren adviseurs helpt Stigas bedrijven bij het verbeteren van het welzijn van hun medewerkers. Maar wat als de bedrijven klein zijn en geen regelmatige bezoeken van een van de adviseurs kunnen ontvangen? Stigas vond de oplossing door alle diensten en kennis van de adviseurs in één platform samen te brengen: Mijn Stigas. Nu komen alle digitale diensten van Stigas samen, begeleiden ze werkgevers door alle mogelijkheden aan te reiken en helpen ze de gezondheid van de werknemers te verbeteren.

Stigas

Eén plek waar alles samenkomt

Klanten hebben al hun basis- en geavanceerde gezondheidsinitiatieven op één bereikbare plek. Het combineert bijvoorbeeld de registratie van preventiemedewerkers en EHBO'ers, biedt tools én toegang tot bedrijfsartsen. Met ‘Mijn Stigas’ blijven klanten op koers en krijgt Stigas, door integratie met het nieuwe geïmplementeerde Marketing CRM, waardevolle inzichten. Zo kan Stigas klanten op persoonlijk niveau instrueren en aanmoedigen om stappen te zetten.

Stigas mijn omgeving dashboard

Mijn Stigas: de complete oplossing voor werkgevers

In ‘Mijn Stigas’ komen gegevens en functionaliteiten samen om werkgevers te begeleiden bij het verbeteren van de gezondheid van hun medewerkers. Het platform is gebouwd op een headless Drupals CMS met React.js frontend, wat zorgt voor flexibiliteit in zowel frontend-ontwerp als backend-integratie.

Maar het gaat verder dan dat. Met marketing CRM/ Automation-tools zorgt ‘Mijn Stigas’ ervoor dat gebruikers een beheersbare hoeveelheid gepersonaliseerde informatie ontvangen. Die relevant is voor hun niveau van gezondheids- en veiligheidsnormen. Dit alles wordt gepresenteerd op een aantrekkelijke manier, waarbij alles draait om de gebruiker en zijn behoeften.

Stigas mijn omgeving dashboard

Mijn Stigas is een complete oplossing voor werkgevers, waarin alle basis- en geavanceerde gezondheidsinitiatieven op één plek samenkomen. Van de registratie van preventiemedewerkers en EHBO'ers tot tools en toegang tot bedrijfsartsen, ‘Mijn Stigas’ heeft het allemaal.

Met Mijn Stigas aan jouw zijde, werk je veilig, gezond en vitaal. Het is de perfecte combinatie van digitale diensten en advies van experts, die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid van werknemers en het creëren van een gezonde industrie.

Kortom, Mijn Stigas is dé oplossing voor werkgevers die hun medewerkers en bedrijf gezond willen houden.

Splash awards runner up stigas

Wij helpen je aan een award winning oplossing voor jouw bedrijf

Ben jij ook op zoek naar een oplossing om al jouw initiatieven op één plek samen te brengen? Neem dan contact op met ons, want wij kunnen een platform ontwikkelen dat volledig is aangepast aan jouw wensen en behoeften. Met onze expertise en ervaring in het ontwikkelen van digitale oplossingen, wonnen we verschillende awards. Voor het Stigas platform wonnen we de tweede prijs, bij de Drupal Splash Awards. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!