Shopify migratie

SHOPIFY / MIGRATIE / CMS

Waarom Shopify migratie

Een Shopify migratie kan diverse redenen hebben. Misschien wil je je huidige Shopify webshop upgraden of een overstap maken van een ander CMS naar het Shopify CMS, om zo het gebruiksgemak en de mogelijkheden van je website te vergroten.

Gestructureerde aanpak

Een webshop migreren is een intensief project. Je migreert of update naar een nieuw systeem waarbij de huidige content van de webshop behouden moet blijven en functionaliteiten moeten blijven werken.

Bij Groowup hebben we een nauwkeurige aanpak ontwikkeld waarbij we de totale migratie op een externe locatie kunnen voorbereiden, waardoor de huidige webshop online blijft. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw webshop altijd bereikbaar is. Ook zorgen wij er voor dat we alles van de huidige webshop in kaart brengen zodat we zeker zijn dat we niets vergeten.
 

Ook aan de slag met Shopify migratie?
 

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in Shopify migraties en helpen we je graag verder naar online én offline succes! Benieuw hoe onze aanpak van jouw Shopify migratie er uitziet? Neem dan contact op of kom langs in onze digital agency in Breda.