Shopify support

Het echte werk gaat beginnen, je webshop is live. Je gaat de webshop onderhouden en door laten groeien. Bij Groowup is er altijd iemand beschikbaar om je vragen over Shopify te beantwoorden. We geven je deze antwoorden graag en zorgen dat je Shopify webshop altijd up-to-date is.

Shopify vragen
 

Ons ervaren support-team biedt altijd de optimale ondersteuning. Van simpele tot de meest uitdagende vragen. Wij werken met een klein team, de kans dat we je snel kunnen helpen is daarom groot. Dat wil toch iedereen?

Voordelen Groowup Shopify support

  • Shopify omgeving altijd up-to-date
  • Betrokken support door Shopify expert
  • Strippenkaart model mogelijk


Support op Shopify webshops die wij niet zelf hebben ontwikkeld
 

Wij krijgen vaak de vraag of we ook suppport aanbieden op de webshops die we niet zelf hebben ontwikkeld. Het antwoord is ja, wij leveren ook support op webshops die je zelf of door andere bureaus zijn ontwikkeld.

 

Ook graag support op je Shopify webshop?

Bij Groowup zijn we gespecialiseerd in het leveren van support op Shopify webshops en wij helpen je graag verder naar online én offline succes! Neem contact op of kom langs in onze digital agency in Breda.LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.