Top 3 speeltuinen in Breda

Never grow up in Breda! Mocht je nou na een energiek brainstorm bezoekje aan ons reclame- en internetbureau, nog steeds volop energie hebben of het willen vieren door te schommelen met je collega, bezoek dan een leuke speeltuin in Breda.

Dit is onze nauw samengestelde top 4 speeltuinen in Breda.

Speeltuin Park Valkenberg
Even oversteken vanaf de voordeur van reclamebureau Groowup en je staat midden in het mooie Valkenbergpark van Breda. Aan de rand van dit park kun je lekker uitrazen, van de glijbaan en klimmen in de speeltuin van het park.


Speeltuin en kinderboerderij De Zandberg
Een verborgen schat in Breda! Al jaren sponsort Groowup deze kleine stadskinderboerderij die ook nog eens een superleuke speeltuin heeft. Dus vergeet niet, na het schommelen en de zandbak, ook even de dieren de groeten van ons te doen.


Monkeytown & Joepie Breda
Regent het? No problemo! Breda heeft twee ontzettend gave indoor speeltuinen, namelijk Monkeytown en Joepie. Je kunt hier je lol op met klimforten, opblaasbare kastelen en een lekkere snack bij de bar.


Bonustip!
Groowup

"Maar, is Groowup geen internetbureau?" We horen het je denken. Jazeker zijn we dat. Dat is precies de reden waarom het bij ons een grote creatieve en digitale speeltuin is. Meespelen mag altijd. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!


Ga dus los en never grow up met Groowup! Mocht je nou nog een leuke speeltuin missen in dit lijstje van Breda? Laat het ons direct weten en wie weet plaatsen we deze in de heilige top 4.