Brainstorm

Ideeƫn / Growth / Marketing

Ideeƫn spuien, zonder oordeel je gedachtes op tafel gooien en vlammen. Brainstormen is een geliefde methodiek binnen Groowup. Door gezamenlijk gedachten te spuien help je elkaar verder. Intern maar vooral in samenwerking met jullie krijgen we er enorm veel energie van.
 

Hersenspinsels te over

Brainstormen draait om kwantiteit. Het maakt niet uit in welke bochten je hersenen kronkelen maar vertel het, schrijf het op en deel het met de groep. Afstrepen en rangschikken doen we later wel. Als er tussen elke tien ideeƫn, een goed idee zit, kun je die overige negen maar het beste zo snel mogelijk weg werken.

We zijn niet bang voor hitchhikers

Ook freewheelen wordt enorm aangemoedigd. Spring gerust van de hak op de tak, van een beetje chaos worden wij niet bang. Lekker meeliften op andermans ideeƫn? Tuurlijk, waarom niet. Het is veel beter om een beetje rond te touren dan in je eigen hoofd te blijven hangen.
 

De welbekende gele vierkantjes

Omdat wachten totdat je aan de beurt bent een dooddoener is voor spontane creativiteit werken wij graag met post-its. Terwijl iemand anders zijn hersenspinsel hardop verkondigd kun jij lekker doorschrijven op de welbekende gele briefjes. Zo gaan er geen million-dollar ideas verloren.
 

"En wie gaat er orde scheppen in die chaos?" 

We horen het je denken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Of het nu gaat om een brainstorm over jullie corporate identity, de strategie of branding, wij komen graag naar je toe. Of jullie naar ons natuurlijk! Ons internetbureau bevindt zich in hartje Breda en we hebben lekkere koffie. Als internetbureau zijnde doen wij nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.