Een WordPress website laten maken

CMS / flexibiliteit

Naast de eigenwijze themes en templates die WordPress aanbiedt, kan WordPress ook worden gebruikt als een makkelijk hanteerbare basis en CMS voor jullieĀ website. Jullie zijnĀ niet zoals alle anderen. Daarom zorgen we ervoor dat jullieĀ website dat ook niet is.
Ā 

ā€˜Is een WordPress template niet veel makkelijker in gebruik?ā€™

Dat horen we vaker. Met een WordPress CMS hoeven jullieĀ hier niet bang voor te zijn. WordPress heeft haar populariteit juist verworven door haar vriendelijkheid in gebruik en flexibiliteit. We stemmen jullie boodschap niet af aan een vooraf vastgesteld Wordpress template, maar zorgen ervoor dat de website volledig aansluit bij wat jullieĀ willenĀ uitstralen. Maatwerk, daar houden wij van.

De pluspunten van een Wordpress website

  • Wordpress is heel makkelijk in omgang, een beetje zoals wij dus;
  • Aangezien veel ontwikkelwerk al gedaan is, is een Wordpress website vaak een goedkopere optie;
  • Responsive websites zijn zowel bij ons als bij Wordpress de norm, hierdoor is jullie website niet alleen op je computer maar ook in je hand of op je tablet mooi en functioneel;
  • Wordpress is makkelijk te koppelen aan Google Analytics, waardoor jullieĀ het welzijn van de website en haar bezoekers makkelijk in de gaten kunt houden.
    Ā 

Twijfels over Wordpress versus Drupal?

Als reclame- en internetbureau hebben we alles in huis om jullieĀ te helpen bij de ontwikkeling van zowel een goede strategie als een effectieve website. Wordpress is hiervoor echter niet de enige optie. Maken jullieĀ liever gebruik vanĀ Drupal? Geen probleem. We zetten graag de voor- en nadelen van Wordpress en Drupal voor jullie website op een rijtje.Ā Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!