Drupal 10: de toekomst van jouw website begint nu!

Drupal lanceert Drupal 10: wat betekent dat voor jouw website?

Drupal, een populair content management systeem (CMS), heeft hun nieuwste digitale experience-platform gelanceerd: Drupal 10. Deze release is belangrijk voor Drupal-gebruikers omdat het betere prestaties, beveiliging en gebruikerservaring biedt.

Verbeterde prestaties en functionaliteiten met Drupal 10

Met Drupal 10 draaien websites nu sneller en veiliger. Dit betekent dat gebruikers sneller toegang krijgen tot jouw website en dat de gegevens van jouw website beter beveiligd zijn. Daarnaast zal het gemakkelijker zijn om Drupal te upgraden, zodat je altijd de nieuwste beveiligings- en functionaliteitsverbeteringen krijgt.

Met Drupal 10 kunnen gebruikers ook profiteren van de nieuwste functies en modules die in Drupal 9 zijn geïntroduceerd. Deze functies, zoals verbeterde theming en layout building tools, stellen gebruikers in staat om gemakkelijker en sneller aantrekkelijke en goed functionerende websites te bouwen.

Voorkom dat jouw Drupal website niet langer ondersteund wordt: upgrade naar Drupal 9 of 10

Het is belangrijk op te merken dat de ondersteuning voor Drupal 7 en 8 in november 2022 eindigt. Als je momenteel Drupal 7 of 8 gebruikt, dan is het raadzaam om zo snel mogelijk te upgraden naar Drupal 9 of 10, om te voorkomen dat jouw website niet langer ondersteund wordt.

Kortom, Drupal 10 biedt verbeterde prestaties, beveiliging en gebruikerservaring. Als je Drupal al gebruikt, is het upgraden naar Drupal 10 de moeite waard om deze voordelen te benutten. Als je nog geen Drupal-gebruiker bent, is dit een goed moment om te overwegen om over te stappen naar Drupal en te profiteren van de nieuwste functies en mogelijkheden.

Wij helpen je graag

Denk je aan overstappen of updaten naar Drupal 10? Wij staan voor je klaar! Als je al gebruik maakt van Drupal, is het upgraden naar Drupal 10 -dubbel en dwars- de moeite waard om te profiteren van de verbeterde prestaties, beveiliging en gebruikerservaring. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Drupal 10 voor jouw website en hoe wij je daarbij kunnen helpen.Groowup Drupal 10 development