Is Drupal echt zo ingewikkeld als iedereen zegt? Laten we het uitzoeken!

Drupal is dé oplossing en uitdaging

Als content management systeem heeft Drupal zijn sporen ruimschoots verdiend. De kracht van Drupal zit hem in de flexibiliteit en de vele mogelijkheden die het biedt. Maar laten we eerlijk zijn, Drupal staat niet bekend om zijn eenvoud. Voor developers kan het een uitdaging zijn om Drupal te beheersen. Gelukkig hebben wij de expertise in huis om dit te doen en dan zijn de mogelijkheden eindeloos, want het mooie is: voor de eindgebruiker is Drupal juist heel toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

Om een Drupal website te beheren is geen technische kennis nodig

Drupal biedt namelijk overzichtelijke en voor de hand liggende gebruikersopties, waarbij je zonder technische kennis eenvoudig content kunt beheren en publiceren. Met de drag-and-drop functionaliteit van Drupal kun je gemakkelijk pagina's opbouwen en inhoud toevoegen. En als je toch technische kennis nodig hebt, biedt Drupal de mogelijkheid om te werken met HTML en CSS.

Een scala aan modules en functionaliteiten

Een ander groot voordeel van Drupal is de vele modules die beschikbaar zijn. Hiermee kun je gemakkelijk extra functionaliteiten toevoegen aan jouw website, zonder dat je hiervoor maatwerk hoeft te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een contactformulier, een webshop of een social media integratie. En als er voor jouw specifieke wensen nog geen module beschikbaar is, dan kunnen wij dit voor jou ontwikkelen.

Het favoriete CMS van overheids -en zorginstellingen

Met Drupal ben je ook verzekerd van een veilige website. Drupal heeft een uitgebreid beveiligingssysteem, waardoor jouw website beschermd is tegen hackers en malware. Drupal is dan ook favoriet bij overheids -en zorginstellingen. Bovendien biedt Drupal regelmatig updates en patches om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is.

Til ook jouw website naar een hoger niveau met Drupal

Kortom, Drupal is een krachtig content management systeem dat flexibiliteit en functionaliteit biedt voor developers, maar ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor de eindgebruiker. Wij hebben de expertise in huis om jouw Drupal-website naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Drupal voor jouw website.Groowup Drupal development

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.