Graphic Design

Ontwerp / Uitstraling

Al voordat je begon met het lezen van deze eerste zin, had je al een eerste indruk gevormd over dit artikel. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat het slechts twee seconden duurt voordat je hersenen een oordeel hebben geveld. Binnen die seconden is vooral je intuïtie aan het werk en heb je nog maar weinig woorden tot je genomen. Uitstraling is hoofd aansprakelijk wanneer het gaat om de eerste indruk die je achterlaat. Dat is waar grafische vormgeving om de hoek komt kijken.
 

Samen vogelen

De snelste informatieoverdracht gaat via beeld. Grafische vormgeving draait dan ook om informatie omzetten in een visuele vorm. Onze grafisch designers doen dit graag op veel verschillende fronten. We ontwerpen je nieuwe website, gelikte huisstijl, gebruiksvriendelijke app en alles wat daar tussenin zit. Ook offline hebben we veel ervaring met onder andere posters, beursstands, brochures en verpakkingen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen probleem. We helpen je graag met uitvogelen wat het beste bij je past.

Design en tekst gaan hand in hand

Met onze voorliefde voor goed design zeggen we niet dat de tekstuele inhoud er niet toe doet. We zijn er van overtuigd dat juist een doordachte combinatie van woord en beeld zorgt voor killer uitingen. Je verhaal is van groot belang maar de vorm waarin je het vertelt mag je niet vergeten. Goede vormgeving is zowel uitnodigend als gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk om te zien. We helpen je graag met het optimaliseren van de samenwerking tussen copy en design.
 

“Maar er zijn toch al heel veel templates?”

Het klopt dat er tal van Wordpress templates aangeboden worden om zelf een website in elkaar te klikken. Deze standaard templates zijn echter nogal … standaard. Aangezien jouw bedrijf dat niet is, kan een template nadelen met zich mee brengen. Maatwerk is key. Een ander content management systeem waar wij graag mee werken is Drupal. Dit biedt nog meer vrijheid voor een pixel perfect eindresultaat. Wij kijken graag met je mee in het bijzijn van een goede kop koffie wat voor jou de beste optie is. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.