The Groowup way of work

De route naar digitaal succes

We bewandelen altijd een avontuurlijke route met onze partners. Om het einddoel nooit uit het oog te verliezen én alle neuzen dezelfde kant op te houden, hebben we daar onze eigen methode voor. Hierbij staat een helder proces, open communicatie en flexibiliteit centraal.

Bundel onze krachten: samenwerken als één team

Samenwerken als een succesvol team is de sleutel tot succes, bij een project. Daarom houden wij regelmatig (tweewekelijkse) sprints en organiseren we korte stand-ups om de vorderingen, ontwikkelingen en eventuele knelpunten te bespreken. Zo blijft iedereen altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en wordt er efficiënt en duidelijk gewerkt, als één team.

Om de samenwerking vorm te geven wordt er gebruik gemaakt van de projectmanagement tool a. Dit zorgt voor gestructureerde en overzichtelijke communicatie tussen de verschillende partijen en bespaart jou tijd én e-mails. Met als aanspreekpunt: een projectmanager, die jouw kennispartner is. Die bewaakt de openstaande acties, deadlines en de kwaliteitsstandaard.

Wij zijn jouw reisgids

Het verfijnen van de uitgestippelde route in het (digitale) landschap, zijn de eerste stappen in het proces. Hierbij adviseert Groowup bij vragen en te maken keuzes. Dit zorgt voor heldere doelen en een goede afbakening van het project.

Dit doen we door middel van een ‘deep dive’. Groowup gaat in gesprek met eventuele teamleden uit de organisatie en interviewt de doelgroep(en). Ook een desktop, data research en een zoekwoordenonderzoek helpt bij het achterhalen van de wensen en behoeften. Het analyseren en concretiseren van alle input leidt tot een heldere strategie. Hierbij wordt een waardevol digitaal informatieplatform gecreëerd, op basis van daadwerkelijke gebruikersbehoeften. Dit zorgt voor een synergie tussen de technische implementatie en de wensen van beheerders en gebruikers van de website.

Van strategie naar visuele identiteit

Voor het visuele design van de website is ons team van UX/UI designers en Art Director verantwoordelijk. Dit team zorgt voor een visuele vertaalslag van het karakter en de strategie. We maken wireframes, die we vertalen naar web design. Waarin bij ons een professionele en vertrouwde uitstraling voor jouw doelgroepen centraal staat. Maar ook niet geheel onbelangrijk: een onderscheidend en aansprekend design. Hier is er ruimte om te experimenteren en jouw identiteit nét dat stapje verder te brengen. We definiëren een design system waarbij alle kernwaarden, de boodschap en het gevoel consistent wordt vormgegeven.

De ultieme bestemming

Alle voorgaande fases vormen de route richting een succesvolle website. Wij maken gebruik van Drupal CMS. Dit open source content managementsysteem is al met veel succes geïmplementeerd in websites voor o.a. corporate organisatie Metrological; onderdeel van Comcast company, de overheid en jeugdgezondheidsorganisatie Jong JGZ.

Drupal is zeer gebruiksvriendelijk en stelt beheerders in staat makkelijk aanpassingen door te voeren en pagina’s als concept op te slaan, te publiceren of in te plannen. Zo is het toevoegen van interne links, redirects en downloads automatisch ingesteld, dit draagt bij aan de integriteit van de links. Drupal houdt per pagina de revisies bij in een logboek.

Groowup: van A tot Z

Bij een geslaagde ontwikkeling van een website hoort een helder proces, met onderscheid tussen de verschillende acties en stappen. Dit begint bij ons dus met research, doelgroepen en strategie. Gevolgd door wireframes en designstudie, het daadwerkelijke design, dat we tot leven wekken met back-end en front-end development. Tot slot een CMS training, het vullen van content, pressure cooker days en een lancering. Waarna we verantwoordelijkheid dragen voor doorontwikkeling, updates en beheer.

Kortom, wij streven altijd naar een waardevol digitaal informatieplatform, op basis van daadwerkelijke gebruikersbehoeften. Wil jij ook ontzorgd worden? Wij waarborgen een soepel proces, met bovenstaande stappen. Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.