BNP PARIBAS CARDIF

Al sinds 2009 de digitale partner voor BNP Paribas Cardif in corporate website, campagnesites, berekentools en content.

BNP screen 1

Klant van het eerste uur

BNP Paribas Cardif is al sinds 2009 bij ons klant. Na diverse online acties, waaronder een succesvolle interactieve Pink Ribbon actiesite, wonnen we eind 2011 de pitch om de complete nieuwe corporate website te ontwikkelen. Op basis van een zelf ontwikkeld concept en vormgeving, werd de site in opdracht via Drupal geheel opgebouwd. Vele updates, uitbreidingen en productsites later, kwam in 2014 de uitdaging de internationale online rebranding als eerste in Nederland door te voeren.

BNP home screen
BNP fotografie 100
BNP fotografie 50

Menselijke en sprekende fotografie en content

De menselijke connectie wordt bepaald door aansprekende beelden en geven invulling aan de visuele content in de website. Door kleur en een consistente setting in alledaagse situaties te creëren, ontstond er een passende beeldbank. De rode draad van de setting is steeds 'het gevoel te hebben erbij te zitten'. Dit is bereikt door steeds een scene te bepalen met de focus op het midden en subtiele handelingen aan de zijkanten.

Veilig en schaalbaar Drupal framework

Door efficiënt gebruik van Drupal framework en templates verder, kon door internationale uitrol eenvoudig en sneller plaatsvinden door o.a. BNP Paribas Cardif België en Frankrijk.

bnp screen 1
bnp image

Online tools & CTA

Online service en bezoekers direct helpen in behoeftes, wordt voorzien in de continue ontwikkeling en het faciliteren van beschikbare (bereken)tools en directe klantmogelijkheden.

bnp image
BNP image

BNP PARIBAS CARDIF

"Om een complex product via online kanalen aantrekkelijk en menselijk te maken, is een hele prestatie."

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.