Jong JGZ website

De jeugdgezondheidzorg als digitale voorloper. De website van Jong JGZ zet de nieuwe standaard in digitale toegankelijk.

JGZ_Intro
JGZ_Gebruikersonderzoek_Team

Gebruikersonderzoek voor optimale aansluiting.

Om de diversiteit in doelgroepen optimaal te kunnen benaderen en digitaal te laten aansluiten, is er vooraf aan de ontwikkeling uitgebreid getest en onderzoek gedaan. Op deze manier is er veel inzicht gekomen in de behoeften, vraagstukken, digitale drempels en twijfels van de doelgroepen. Van jonge ouders tot aan pubers. En van kraamverzorgers tot aan intern personeel. Naast de praktische input, waarbij aannames werden omgezet naar feiten, werd ook het enthousiasme over de digitalisering nogmaals benadrukt door alle betrokken partijen.

Sitemap & wireframing.

Alle inzichten en input uit de onderzoeken zijn zorgvuldig verwerkt tot een 'Happy Flow' in sitemap en wireframes. Elke fase van de ontwikkeling maken we zo transparant mogelijk en betrekken we het volledige team in de beslissingen. Door onderbouwingen visueel te krijgen, wordt de optimale user experience en user interaction benut en ontstaat het digitale 'verhaal'.

JGZ_Sitemap
JGZ_Wireframes

Van wireframe naar design.

In deze fase komen alle mockups en wireframes tot leven in het digitale designproces. Groowup was eerder al verantwoordelijk voor de volledige merkpositionering en visuele identiteit van Jong JGZ, waarbij ook rekening is gehouden met de digitale transformatie. De huisstijl werd vertaald naar een mooie balans van aantrekkelijke herkenbaarheid en duidelijke informatieve focus.

JGZ_Leeftijdsblokken
JGZ_Menu
JGZ_Leeftijdspagina

Elke regio eenvoudig te benaderen via Ć©Ć©n klik.

Jong JGZ is als jeugdgezondheidszorg verantwoordelijk voor diverse doelgroepen, leeftijdscategorieƫn Ʃn verschillende regio's. Doel was om dit letterlijk binnen handbereik te krijgen middels ƩƩn eenvoudige klik. In de website zijn diverse tools ontwikkeld die o.a. alle regio's in kaart brengen en de bezoekers altijd makkelijk en gericht de juiste bestemming kan vinden.

JGZ_ConsultatiebureauPagina
JGZ_Sfeefoto

Mobile design & responsive

De website is volledig maatwerk opgebouwd en uiteraard geoptimaliseerd voor alle (mobiele) apparaten, laptops en desktops. Responsive design was een cruciaal punt in de ontwikkeling, omdat alle doelgroepen ten allen tijden en op elke plek een toegankelijke en aangename digitale beleving dienen te ervaren.

JGZ_Responsive
JGZ_Homepage_Mobiel
JGZ_MobileScene
Jong JGZ woman website

EASY TO CONNECT

"Samen met Groowup hebben we in een zeer korte tijd een ongelooflijke digitale stap gezet en is Jong JGZ voorloper in de jeugdgezondheidszorg."

Bekijk de website

LET'S MEET

Get in touch with Peter

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.