Senior Service

300% meer conversie. Vanuit een strategisch voortraject werd een compleet nieuwe digitale positionering, visuele identiteit en website ontwikkeld.

Senior Service Header
Senior Service Logo before & after
Senior Service Sfeerfoto
Senior Service Payoff
Senior Service Logo

360° rebranding. Offline en online.

Binnen de nieuwe positionering kreeg typografie een glansrijke rol. Het merk kreeg hiermee een 'stem' om het ontzorgende verhaal beter te delen met de senioren, mantelzorgers en familieleden. Om de identiteit nog menselijker te maken, werd het kleurenpalet vriendelijker en toegankelijker ingevuld.

Senior Service Briefpapier
Senior Service Visitekaartjes
Senior Service Logo met Payoff
Senior Service Canvas Bag
Senior Service Advertising

Vanuit het 'grid' systeem

Om de grote schaal aan informatie van Senior Service goed, leesbaar en consistent aan te bieden, is er binnen de visuele identiteit een 'grid' of brand framework ontwikkeld. Een grid-systeem dat goed aansluit bij de complementaire dienstverlening van het merk en toegepast kan worden op elke contextuele invulling, zowel voor interne medewerker als externe doelgroepen.

Senior Service alle brochures
Senior Service algemeen brochure
Senior Service Sfeerfoto
Senior Service algemeen brochure close-up
Senior Service Brochure achterkant
Senior Service informatiemap

Nieuwe website als landelijke etalage en digitale conversiemotor

De compleet nieuw ontwikkelde website is het online platform waar alles samenkomt. De digitale etalage en conversiemotor. Vanaf het begin werd alles uit de kast gehaald om de verschillende bezoekers een warm onthaal te bieden, de leesbaarheid voor senioren te optimaliseren en is de opbouw gericht op het creëren van verbondenheid.

Eerste week na livegang 300% conversiepiek

Bij Groowup geloven we sterk in een 'easy approach' creëren. Dit betekent alle touchpoints en 'paden' om het merk heen optimaal,  doeltreffend en probleemloos inrichten. Vervolgens de gebruiker volledig omarmen en per fase, situatie of wens laten aanhaken in de reis richting de oplossing. Bij Senior Service zijn in diverse sprints alle behoeftes, wensen, contactmomenten en inzichten volledig tot op detail uitgewerkt. Dit resulteerde in één week na livegang van het nieuwe merk al in 300% meer conversie. 

Senior Service Tarieven formulier
Senior Service Single Phone
Senior Service Brochure aanvragen
Senior Service Reviews

TV Commercial & multi-channel online marketing

Vanuit een campagnestrategie is er gestart met multi-channel online marketing, waarbij o.a. de nieuwe TV commercial voor een knallende start heeft gezorgd.

SEN_tvspot1
SEN_tvspot2
SEN_tvspot3

EASY TO EMBRACE

"Senior Service heeft haar positie als marktleider niet alleen vastgehouden, maar een ontzettend grote digitale voorsprong gemaakt."

Bekijk website

LET'S MEET

Get in touch with Peter

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.