Drupal website voor consultatiebureaus van Careyn

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van jong en oud, gezond of kwetsbaar. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers bieden zij persoonlijke hulp in elke regio. Om de klanten in de regio nog beter te bedienen, ontwikkelde Groowup samen met Careyn een gebruiksvriendelijke Drupal website die eenvoudig alle consultatiebureaus in kaart brengt en diverse informatie verschaft over de jeugdgezondheidszorg.

Consultatiebureau vinden via postcodechecker

Aan Groowup de vraag een website te ontwikkelen die twee veelvoorkomende problemen oplost; duidelijke en accurate informatie verschaffen en zeer gebruiksvriendelijk een consultatiebureau in de buurt vinden. Wij ontwikkelde een volledig nieuw website, waarbij de bezoeker via een postcodecheck direct alle relevante en accurate informatie getoond krijgt. Hiermee wordt veel ruis voor de bezoeker gefilterd en optimaliseert de zoektocht. Het platform is verder zo ontworpen dat het betrouwbaar en toegankelijk oogt.

Careyn webdevelopment postcodechecker
Careyn responsive webdesign
Careyn responsive webdesign

Online identiteit

Ook Careyn blijft zich ontwikkelen en past zich aan de trends en verwachtingen van de hedendaagse tijd. Vanuit de kaders en huidige logo, heeft Groowup een frisse nieuwe online identiteit gecreëerd die past bij de doeltreffendheid van de website en de sfeer die Careyn de bezoekers wil meegeven.
Een combinatie van vakkundig en persoonlijk maakt het online platform een overzichtelijk geheel waarbij de bezoeker centraal staat.

Careyn responsive webdesign

CAREYN JEUGD & GEZIN

"Binnen het project zaten diverse digitale uitdagingen, maar Groowup heeft deze allemaal middels design en techniek weten op te lossen."

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.