Damen Leathers

Dé specialist van tailor made motorkleding

Een merk met een rijke historie en bewezen deskundigheid, Damen Leathers is al sinds 1964 specialist op het gebied van tailor made motorkleding. We hebben de kans om een gloednieuwe corporate identity voor ze te bouwen dan ook met beide handen aangepakt. Op volle snelheid zijn we aan de slag gegaan om een resultaat te leveren waar Damen trots op mag zijn.

Damen Leathers branding

Een nieuwe richting

We hebben Damen Leathers in een compleet nieuw jasje gestoken. Met een nieuw, maar nog steeds vertrouwd logo en een update van de stijlelementen is er een gloednieuwe huisstijl ontstaan. Met een aansluitende website die goed past binnen het huidige webdesign-landschap en waarbij meer dan genoeg ruimte is voor het bereiken van de commerciele doeleinden was het plaatje compleet.

Damen Leathers Branding
Damen Leathers Branding
Damen Leathers responsive webdesign
Damen Leathers responsive web design

Drupal CMS

We hebben Damen meer ruimte geboden om te kunnen laten zien wat ze in huis hebben en dat met een moderne uitstraling. Doordat we de website hebben gekoppeld aan een Drupal Content Management Systeem, zijn toekomstige uitbreidingen en aanpassingen ten alle tijden mogelijk. Zonder dat dit ten koste gaat van de nieuwe huisstijl. Natuurlijk is de volledige website responsive ontworpen en opgebouwd, zodat hij er op elk scherm perfect uitziet.

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.