DELA Delen

Hoe vernieuw je iets gevoeligs en traditioneels naar een digitale omgeving? Voor DELA ontwikkelde we een concept als waardig 'digitale rouwkaart'.

Designsprint op laptop

Snel van idee naar resultaat

Samenwerken is van belang en dat doen we bijzonder graag. Met de juiste focus en mindset, weten we onze klanten naar nieuwe inzichten en resultaten te brengen.

schetsen functioneel ontwerp prototype
Designsprint brainstorm prototype
Dela Innovatie Design Sprint

Snel naar een werkend prototype

Na twee dagen hadden we in hoofdlijnen het concept en het prototype geschetst. Vervolgens is er in twee dagen gewerkt naar een klikbaar prototype. Op de vijfde dag zijn de user tests uitgevoerd. Wij wierven hiervoor diverse bezoekers van een uitvaart die het prototype gecontroleerd gingen testen.

Designsprint dela met user stories

Peter Moning

"Het is een fantastisch moment wanneer je in een conservatief proces, toch nog een nieuwe waardevolle toevoeging kan ontdekken"

schetsen functioneel ontwerp prototype
Designsprint overleg Peter

Een team vormen met de klant

In deze design sprint werkte we in een team met UX Designers, concept ontwikkelaars en andere teamleden van het innovatie team, maar ook met uitvaartverzorgers aan deze vraag stelling.

Prototyping brainstorm applicatie productonwikkeling

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.