Dela Before You Leave mobile mock up

Before You Leave in het kort

Coöperatie DELA is al 75 jaar specialist in verzekeringen en uitvaartverzorging. Na onderzoek wat DELA kan doen voor palliatieve patiënten is het idee voor Before You Leave geboren. Before You Leave wordt gezien als een start-up, als een eigen merk. Maar wel met coöperatie DELA achter zich als steuntje in de rug.

Emotionele hulp

Before You Leave ondersteunt de naasten van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. De app helpt om mooie gesprekken te voeren met mensen in hun laatste levensfase. Door middel van een zeer persoonlijk aanvoelende chat based user interface wordt de drempel om herinneringen op te halen en te bewaren verlaagd.

Dela before you leave herinneringen
Dela before you leave app meerdere schermen

Herinneringen delen

Er is een mogelijkheid om samen met vrienden en familie aan dezelfde tijdlijn te werken. Als je wilt kun je andere dierbaren uitnodigen waardoor zij, allen met hun eigen toestel, herinneringen toe kunnen voegen aan de gezamenlijke tijdlijn. Op deze manier ontstaat een mooie overzicht van herinneringen aan de dierbare, ook al ben je fysiek niet altijd bij elkaar.

Werken met scrum

Samenwerking stond centraal binnen dit project. Door bij de app ontwikkeling te werken in korte sprints van twee weken was het gehele proces voor de klant erg overzichtelijk. Doordat scrum de mogelijkheid biedt om met laat wijzigende wensen om te gaan, zorgde de werkwijze voor grote flexibiliteit.

Dela Innovatie Design Sprint

Ingrid van Loon, Innovatieteam Coöperatie DELA

"Er is hard samengewerkt om dit tot een goed resultaat te brengen binnen het gestelde budget en tijd in een open setting en sfeer. We zijn erg trots op dit mooie resultaat wat we samen hebben neergezet."

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.