EXOSPHERE ENTERTAINMENT

"Als nieuwkomer in de internationale filmwereld, geven we meteen een statement af door de bezoekers even te vangen in onze Exosphere wereld. Dat is gaaf!"

Exosphere logo ani
Exosphere identity

Interactieve reis richting de Exosphere.

De krachtige en moderne huisstijl komt tot leven op de website. Met verrassende interactie wordt zichtbaar hoe we een disruptief bedrijf als Exosphere een passend online podium geven.

Exosphere impression 1

Meer dan alleen online

Het onderscheidende en opvallende vermogen van Exosphere tonen we ook in de echte wereld. Het ontwikkelde designsysteem is schaalbaar en biedt altijd de mogelijkheid mee te groeien met het bedrijf en haar diverse activiteiten.

Exosphere impression 2
Exosphere impression 3

Verrassende scrollanimaties

Motion design is het karakter en elegantie van het merk. Tailor made unieke scrollanimaties en de manier waarop men scrollend door de website kan navigeren, maakt het 'one of a kind' beleving. Een feature waarmee Exosphere hun ware ambitie en missie toont. 

Exosphere screen1
Exosphere webscreen 2

Van concept naar storytelling. Van story naar motion design.

In communicatie draait het in de kern uiteindelijk altijd over de boodschap overbrengen. Een boodschap blijft memorabel wanneer deze een sensitieve emotie raakt, eenvoudig te herinneren is of door middel van een overtuigend verhaal wordt vertelt. 

Meer weten?
exosphere storyboard

EASY TO LOVE

Opvallen in een wereld van storytellers was niet eenvoudig. Maar is ons met Exosphere wel gelukt!

Bekijk website

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.