Fellowes Kantooroplossingen

Het in 1917 opgerichte Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Voor diverse merken en producten van Fellowes ondersteund Groowup alle Europese promoties (externe én interne communicatie) doormiddel van strategie, concept, ontwerp en (technische) realisatie.

Fellows Branding

Succes in ruim 20 landen

In de wereld van retail sales is een unieke combinatie van opvallen, verrassend, doeltreffend en duidelijke action essentieel. Dit doen we door duidelijke trends en ontwikkelingen vanuit de product gerelateerde situaties, zoals informatietijdperk, identiteitsdiefstal en gebruiksgemak, te spotten en om te zetten naar krachtige internationale promoties en campagnes. Met altijd als eindresultaat een salesboost in ruim 20 landen!

Fellows Branding

Sales ondersteuning

Naast het concept en design voor de (externe) promotie, ondersteunt Groowup ook de salesmanagers in alle landen van templates, powerpoints en andere promotiemateriaal om campagnes naadloos uit te breiden. Uiteraard altijd binnen de gestelde kaders van de internationale corporate identity en sales doelstellingen. Op deze manier is Fellowes al jarenlang een mondiale marktleider van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires.

Fellows Branding
Fellows Branding

Johan Hereijgers, European Business Team Manager Fellowes

"Bij Groowup spreken ze onze taal. Komen direct met creatieve ideeën en denken met ons mee wat realistisch haalbaar is. Groowup is een snel en effectief reclamebureau en ontwikkelt sterke Europese acties."

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.