Middelbare school Minkema College

#Awardwinning. Door middel van een vooruitstrevende visie worden hier alle leerlingen opgeleid voor de samenleving van morgen. De website sluit hier uiteraard naadloos op aan.

Minkema functioneel ontwerp
mink image

Helderheid voorop

Het hoogste doel van deze website is leerlingen, docenten en ouders zo goed mogelijk informeren over alles wat er gaande is op het college. Door de informatie goed en overzichtelijk te ordenen, zijn we zeker dat de gebruiker zich met gemak door de website weet te navigeren en precies vindt wat ie nodig heeft.

Groeiend overzicht

De modules die we ontwikkeld hebben voor deze website geven Minkema de mogelijkheid de website snel aan te passen en aan te vullen. Het is van groot belang dat de website altijd actueel aanvoelt, aangezien een school zoveel doorstroom heeft in mensen, leerlingen en activiteiten. Daar hebben we voor gezorgd. 

mink image

Een eigen karakter en toegankelijke informatie

De uitgangspositie was het overbruggen van enerzijds een pragmatische website, waarop praktische informatie wordt gegeven vanuit de school, en anderzijds een sociaal, interactief platform waar de leerling zich thuis voelt en verbinding zoekt. Door de balans tussen visuele identiteit, functionaliteit en informatie optimaal af te stemmen is de nieuwe Minkema website een krachtig, doelgericht medium geworden.

Website ontwerp

#Awardwinning website

We waren al trots op het eindresultaat en dat bleek terecht. De website kreeg ook de landelijke erkenning en heeft ons een eerste plaats en een Drupal Splash Award opgeleverd! #winning

splash award image
Website voor middelbare school
mink image
mink image

EASY TO WIN

"Dat de website uiteindelijk een landelijke Splash Award heeft gewonnen, is de waardering en erkenning die de site ook verdient."

Bekijk website

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.