Drupal Website Specialist

Drupal / CMS

Wij vinden iets pas goed genoeg, wanneer we onszelf ermee willen vergelijken. Met Drupal doen we dat erg graag. Drupal is een open source Content Management Systeem dat zijn kracht haalt uit flexibiliteit en ijzersterke samenwerking, kwaliteiten waar ook wij ons best voor doen. Voor jullie nieuwe website, online platform of applicatie bieden zowel Drupal als wijzelf dus veel mogelijkheden.
 

‘Is een open source CMS als Drupal wel veilig?’

We horen het jullie denken. De overheid heeft juist om veiligheidsredenen gekozen voor Drupal. Ook het Witte Huis en duizenden andere websites maken er gebruik van. Wijzelf hebben het ingezet bij onder andere BNP ParibasNederlandse Energie Maatschappij, Minkema College en ook de website waar je nu naar kijkt is ontwikkeld met behulp van Drupal.
 

De pluspunten van een Drupal CMS

  • Open source betekent dus dat de code van Drupal vrij beschikbaar is, er zijn dan ook geen licentiekosten;
  • Drupal is een echte dare devil: heel flexibel en het kent weinig grenzen;
  • Een koppeling van jouw ERP of CRM met Drupal is goed te realiseren;
  • Jullie bepalen precies de bevoegdheden van andere collega's binnen de website, de toegangsrechten die binnen Drupal toegewezen zijn namelijk erg uitgebreid;
  • Drupal is zeer schaalbaar waardoor het er met een goed responsive design op elk apparaat gelikt uitziet.

 

Oefening baart kunst; ook bij Drupal

Hoe verschillend projecten ook kunnen zijn, door de jarenlange ervaring van onze Drupal developers vinden we altijd een oplossing die bij jullie past. Voor de grotere maar ook voor de kleinere projecten doen wij graag ons uiterste best. Ben je benieuwd naar de resultaten die wij voor jullie uit Drupal kunnen toveren? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

 

Liever Wordpress in plaats van een Drupal website?

Natuurlijk, wat jullie het fijnste vinden. Als je daar nog niet zeker over bent zetten wij graag de voor- en de nadelen van Drupal en Wordpress voor jullie project op een rijtje. We stoppen namelijk niet bij wat je ons vraagt, maar gaan door totdat echt alle puntjes op de i zijn gezet en jullie helemaal tevreden zijn met het resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.