Jong JGZ

De geboorte van Jong JGZ komt voort uit een gewonnen aanbesteding. Een innige samenwerking tussen Groowup en Careyn zorgt voor de nieuwe beleving in de jeugdgezondheidszorg.

JGZ_Logo
JGZ_Sfeerfoto
JGZ_LogoUitleg

Rationale

Het woordmerk bevat, naast de dialoog-signaleren-luisteren-symboliek, een mooie visuele balans van open, rond en tevens solide tegelijk. Het komt krachtig en toegankelijk over met een tikkeltje vrijmoedigheid. Neutraal ├ęn toch aansprekend inzetbaar naar zowel ouders, jeugdigen als ketenpartners en overheid.

JGZ_Symbolen
JGZ_Posters

360 graden branding. Van offline tot online middelen.

Elk contactmoment geeft de bezoeker een warm welkom zonder de pragmatische en heldere communicatie uit het oog te verliezen. Een flexibele, schaalbare huisstijl sluit hierin niemand uit en kan zich moeiteloos aanpassen een de verschillende onderwerpen en diversiteit aan communicatiemiddelen.

JGZ_Briefpapier
JGZ_CanvasToteBag
JGZ_CanvasToteBagSfeer
JGZ_Coronaposter

Van corona tot wegwijzer.

Zowel de huisstijl als de samenwerking met Jong JGZ is flexibel ingesteld. Opdracht kunnen slim en direct worden ingeschoten, waarmee effici├źntie en snelheid gewaarborgd blijven. Op deze manier kunnen actuele zaken als corona of trending topics snel worden omgezet naar nieuwe middelen of communicatieboodschappen.

JGZ_Sfeerfoto
JGZ_MagazineV1
JGZ_BrochureCloseup1
JGZ_BrochureCloseup2
JGZ_Buttons
JGZ_CoffeeCup
JGZ_MagazineCover1
JGZ_MagazineCover2
JGZ_Gebruikersonderzoek_Team

Gebruikersonderzoek & Digitalisering.

Net als de jeugdgezondheidszorg zelf, is het merk elke dag volop in ontwikkeling. Momenteel staan digitalisering en de doelgroep centraal. Hierin wordt de toegankelijkheid via online en digitale kanalen onder de loep genomen en sterk verbeterd. Zo zit er een volledig nieuwe website aan te komen...and much more to come! 

EASY TO GROW

"Jong JGZ komt als nieuw merk vanaf het begin heel vertrouwd en intuïtief over. Een vliegende start en grote winst voor de groei van de organisatie."

Bekijk website

LET'S MEET

Get in touch with Peter

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.