Odink & Koenderink

De vraag was een nieuwe identiteit. Wij zagen iets anders. Odink & Koenderink kreeg haar welverdiende heritage terug en hiermee het bestaansrecht voor de toekomst.

Odink & Koenderink Logo op paars
Odink & Koenderink Logo kleur opties
Odink & Koenderink Sfeerfoto
Odink & Koenderink Symbool

Teruggaan naar de heritage

Er is gekozen voor een logo ontwerp dat direct de betrouwbaarheid en historie uitstraalt zonder oudbollig te ogen. Het werd een ode aan de heritage met de oog op de toekomst en 'eigen identiteit'. Niet weer een nieuw hoofdstuk in de recente geschiedenis, maar terug naar de nuchtere oorsprong. Een logo voor een bedrijf dat ‘here to stay’ is en zichzelf profileert als proactieve partner. 

Odink & Koenderink Oude Foto's
Odink & Koenderink OldvsNew

Doorvertaald naar diverse middelen

Wat voelbaar naar voren moest komen, is de sterke basis en detailkennis die door de jaren heen is opgebouwd. Sommige werknemers werken er al meer dan 40 jaar en verlangde terug naar de oersterke identiteit van Odink & Koenderink. Door het nieuwe propositieconcept te koppelen aan visuele basiselementen, ontstond een stevig designsystem waar alle communicatiedragers uit voortvloeien.

Odink & Koenderink Briefpapier en visitekaartje
Odink & Koenderink Visitekaartje
Odink & Koenderink Sfeerfoto
Odink & Koenderink Energy
Odink & Koenderink Stationary
Odink & Koenderink Brochure
Odink & Koenderink Brochure Layout

Digitalisering van het merk

De heritage en jarenlange ervaring werd verder gecombineerd met de innovatieve kant en toekomstvisie van Odink & Koenderink. Een volledig gedigitaliseerd merk, waarbij een nieuwe website werd ontwikkeld met unieke functionaliteiten en aanvraagmogelijkheden.

Odink & Koenderink Sitemap

UX / UI flow

De website van Odink & Koenderink is responsive en volledig schaalbaar opgebouwd om zich snel aan te passen in een sterk veranderde markt. Nieuwe diensten en markten kunnen eenvoudig worden toegevoegd en de flow is gericht om niet alleen producten, maar ook de beoogde markten en totaaloplossingen in te richten. 

Odink & Koenderink Me
Odink & Koenderink Webform

EASY TO SEE

"Mooi om de heritage van Odink & Koenderink terug te zien in de vernieuwde huisstijl en website."

Bekijk website

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.