Front-end & Back-end development

Design / UX / UI / Online

Een website bestaat uit twee delen: de front- en de backend. De back-end krijgt de bezoeker nooit te zien maar het is wel de spierbundel die de volledige functionaliteit van de website op zijn schouders draagt. De front end is er naast zijn functionele eigenschappen er vooral om mooi te zijn. Het is hetgeen dat de bezoeker van jullie website zal gaan bewonderen en moet dus erg fijn zijn om naar te kijken en in rond te klikken.
 

Front-end development: De kaft van het boek

De front end is hetgeen wat de bezoekers zullen zien wanneer ze de website bezoeken. Door een combinatie van HTML, CSS en JavaScript maakt onze front end developer de layout van jullie website niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook interactief. Ze zetten het ontwerp om in een technisch goed functionerend geheel.

De spierbundel met brains: de back-end development

De back-end zit verscholen achter de mooie kaft. Ondanks dat de bezoekers hier niet naar gaan kijken is het van groot belang. Deze back-end zorgt er namelijk voor dat jullie website werkt zoals jullie dat willen. Ook wordt hier de informatie opgeslagen die de bezoekers op de website achterlaten, daarom moet er niet vergeten worden deze regelmatig af te stoffen.

Developer nodig

Interesse in een ontmoeting met een échte front- of back-end developer uit het wild? Of nieuwsgierig geworden naar meer? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons Digital Agency in Breda!

Get in Touch

Groei ambities? Just call us.

Naar onze contactgegevens

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.