CJG BREDA

"CJG Breda is een vraagbaak voor kleine en grote vragen. Groowup heeft alle beschikbare kennis doeltreffend online en offline gekanaliseerd richting de doelgroepen."

CJG webdesign web development

Doelgroepgerichte website & kennisplatform

Voor CJG Breda ontwikkelde we o.a. de huisstijl, campagnes en de nieuwe Drupal website. Door doelgroepen centraal te plaatsen is het meteen duidelijk dat CJG er voor zowel de jongeren als de ouders is. Mede door de herkenbare en verhalende fotografie, die we speciaal voor het CJG hebben gecreëerd, is de uitgebreide website laagdrempelig, professioneel en vooral eenvoudig benaderbaar.

CJG fotografie visuele identiteit

Responsive webdesign

Met een responsive website design zorgen wij ervoor dat je via je mobiele telefoon net zo gemakkelijk door de website kunt bewegen als vanachter je desktop computer.

CJG Breda responsive webdesign
CJG Breda visuele identiteit jaarverslag

Makkelijk te beheren

Door het gehele platform te koppelen met een krachtig Drupal CMS systeem, stelt het CJG Breda in staat hun eigen website totaal te beheren. Zo kunnen zij zelf teksten en afbeeldingen wijzigen maar ook hele nieuwe pagina's opzetten. Voor de kennisbank wordt gebruik gemaakt van een API koppeling met een externe data leverancier. Op deze manier is de CJG website altijd up-to-date! 

CJG BREDA

Vanaf het begin verzorgt Groowup al onze online en offline middelen. Snel, flexibel en creatief. We hopen nog lang te kunnen samenwerken!"

LET'S MEET

Get in touch with Jasper

Als digital agency uit Breda werken we samen met merken en organisaties die zoeken naar langdurige vooruitgang en strategische groei. Klanten die het belang van onderscheidend concept en high-end design beseffen. Pioniers die, zowel op korte als lange termijn, met innoverende en schaalbare digitale ontwikkeling bezig zijn. Let's groow.